onsdag 14 april 2010

Inför två årsdagen.



Elsa och sin pippi. En pippi i handen ochså pippi på tv, det är livet det!
Hon har sett filmen så många gånger nu att hon kan vissa repliker innan de kommer. Hon försökersäga hela pippis namn vilket ju inte är så lätt men hon mimar det när hon hördetpå filmen.. Sötnöt!



Vi har ägnat veckan åt diverse förberedelser inför stora dagen på lördag. Elsa har hjälp mig att baka.. här har hon öst ut mjöl då hon ansåg att det tog för lång tid innan själva degen var klar..




det var fint väder i tisdags när jag hämtat Elsa på förskolan så vi tog lite mellis ute. Lilla stenen på baksidan passade bra att sitta på. Frukt och en fralla!





I dag eller i morgon kommer rörmokaren för att flytta vattenmätaren. Ser att grannen har en stor traktor här som gräver i gatan utanför huset. hoppas vi kommer ut med bilen sen bara när vi ska iväg..sovmorgon i dag.


Det är mkt bryt och tårar om dagarna. Inget får gå fel och hon kan precis allt själv och går det inte så bryter hon för det med..stackars liten.

1 kommentar:

Martina sa...

Förstår att ni har fullt upp inför helgen, men hur har du det nästa vecka? Tisdag, t ex. Vi är lediga. Många tålamodskramar till dig! ;-)