söndag 9 maj 2010

kompisar,familj och så konfiramtion.



I söndags hade vi besök av Julia och Malin en sväng, tjejerna är som hund och katt men samtidigt är de bästisar och ska kramas och se efter varandra. Hoppas det är en fas så de snart kan leka bra ihop igen.



I tisdags var vi hemma hos Axel för att titta på hans lillasyster och leka och busa. De läste boken som vi gav till Axel, smaskade våfflor och sedan lekte de i Axels rum. Jätte söta ihop!




På väg till dagis och vill inte alls ta på mig kläderna! Hittade blusen när vi rensade bland ärvekläderna i helgen som var. Så söt!





I fredags fick vi storfrämmande! Andreas och Linda kom först. Några timmar senare kom även mamma och pappa. Elsa fick paket hon med. En silversked av gammelmormor.Mamma hade med sig lilla Gubben som gosedjur och ett på jeans med! Tusen tack! Det blev middag och sedan hamnade vi i soffan då det var ruggigt och kallt ute.



På lördagen fick vi sovmorgon! Elsa sov till efter åtta!! Efter en lång härlig frukost åkte vi in till stan. Hittade lite kläder och när vi kände oss nöjda for vi hemåt för lite mat. När de andrafor till karlskrona möbler för att leta byrå och annat så fixadevi lite födelsedagsfika. ( fyller ju inte förrän om en vecka men vi firade lite tidigt)



Hade en fackla kvar sedan Elsa fyllde. Den satte vi fyr på!





Paket fick jag med! Kylväska, presentkort och tallrikar! Tusen tack! Blev grillat på kvällen och så kollade vi på bröllopsfilmen. Många härliga minnen!

Mormor och morfar sov i soffan i vardagsrummet och Elsa gjorde dem sällskap i morse. Mys tyckte de alla tre!
Jens och jag gjorde oss klara för att åka på konfirmation och mamma och pappa passade Elsa under tiden vi var i kyrkan. Jätteskönt för alla tror jag!


Fina konfirmanden Hedvig! Det var fint i kyrkan och lagom långt. Hedvig sjöng solo en liten bit av en sång och det var så FINT!!

Vi hämtade upp Elsa och sen hem på mat hos Hedvig. Elsa får jordgubbar av farfar..Vi delade tallrik och det gällde att äta snabbt om man skulle få något.. Elsa var hungrig!Hihi


Elsa på brandbilen framför den superfina nya tapeten!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar helg!! Grattis i förskott!
KRAMAR Camilla S B