lördag 26 juni 2010

Midsommar 2010



Midsommar afton 2010. Vi åt frukost i uterummetoch sattesedanigån gmed förberelserna inför firandet. Dukade, gjorde tårta, badade Elsa och gjorde oss själva i ordning.

Vid tolv kom gästerna. Vi blev 7 vuxna och fyra barn till en början och senare på kvällen slöt två till upp. Det blev sedvänlig sill lunch och sedan en promenad/biltur för att söva tre två åringar. Det var bara Elsa som somnade vilket vi var glada för. Ella behövde en extra biltur för att somna med men Maja höll igång! Vi fikade på min jordgubbstårta och kaffe och sen klädde vi stången och dansade några danser runt den. Tjejerna passade på att ta ett dopp i poolen och när Jessika och Patrik kom så satte vi igång med lekar. Trekamp med " Spotta råtta", flytta makaroner och så slå ner kungen. Patrik stog som segrare när vi var klara och så var det redan dags för grillat. tiden flög iväg och vi hade en mycket trevlig midsommar. Tjejerna satt vid Elsas lilla bord vid alla måltider och var superduktiga. söta som bara den!

Massor av bilder och filmer från dagen men jag tror jag nöjer mig med att visa dem på min favorit!



En midsommarflicka!




Älskade vän!




Önskar er en trevlig midsommar!





Midsommardagen och vi hade bestämt att ha lite knytmys ute på Fäjö tillsammans med Jens kusiner och syster. Vi åkte ut så Elsan kunde sova på vägen ut vilket var perfekt. Hon sov en bra stund i vagnen i skuggan och Jens och jag kunde sova lite i varsin solstol...




Sen kom resten. Em och Elsa kollar på vattnet.



Kastar sten med bästaste farbror Tiias.
Plaskar i vattnet med Chrille. Mattias håller i så hon inte trillar i!
Det går fina får ihagen bakom stugan. Så himla mysigt. Elsa var helt betagen i dem och ville gå och titta hela tiden, så nu vet vi var vikommer befinna oss under dagarna vi kan vara på Fäjö.. hos "fårarna"
Vi fikade och så grillade vi på kävllen, en väldigt skön dag på ön. Lite blåsigt med det går att hitta lä och då blev det riktigt varmt!
Varit och kollat till fårarna som hade gått lagt sig.
En helt underbar kväll på ön!
I morgon kommer familjen Hygren på besök, det ser vi verkligen fram emot!

Inga kommentarer: