fredag 27 maj 2011

Hej då napparna, välkommen lilla katten

i torsdags när jag hämtade elsa på förskolan tog vi med napparna hon har där hem. Hemma la vi dem i en påse som vi ska ta med till Pippi. Elsa hävda bestämt att hon skulle sluta med napp redan i kväll och inte vänta till vi ¨åkte till Pippi. Det var ju bara att hänga på så vi letade upp de nappar vi hade hemma och la även dem i påsen.
På kvällen vid läggdags bad elsa om en napp, för hon tycker ju om att ha det. Vi sa att de låg ju i påsen så en sådan kunde vi inte ta. Elsa blev lite ledsen en kort stund, mer en halvdan protest. Vi la oss och läste två böcker och sjöng lite vaggvisor. Elsa försökte med fingrarna i munnen istället men det försöket jag genast förhindra, tror jag lyckades. Hon somnade gott, snabbare än hon brukar.. sen har natten varit ok. Hon har nog drömt en del för hon har gnytt i sömnen som hon gjort många nätter dessförinnan. Så på morgonen blev det beröm, beröm och Elsa hade inte glömt vad jag lovad när vi var i leksaksaffären med Linda och Andreas när de var nere. Hon skulle ha en katt med nappflaska! Har man lovat så har man.
Elsa visste precis vilken katt hon ville ha!
Nöjd med sin lilla katt
Hemma fick vi plocka ur lilla katten ur lådan och prova henne. Hon fick en rundtur ute och verkar bli en lika god vän som de andra katterna vi har här hemma...:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är så duktig Elsa!!! Nu har Pippi dina nappar!! Kram och hälsa till lilla kissen... Från Emma Becker