fredag 17 juni 2011

Besök från mormor och morfar!


En solig och härlig torsdag. Vi har besök av mormor och morfar och på eftermiddagen när poolen var uppvärmd och go tog morfar och Elsa ett bad. Det var mkt bus och Elsa och morfar sprutade vatten både på varandra och på oss vid sidan av.




Här är det mormor som bli attakerad av Elsa på vattenkanon. Farligt pricksäker är hon!



Efter att ha bytt om och packat en picknick korg åkte mormor, Elsa och jag till Nättraby. Vi har picknick vid ån på en filt i gräset. Så mysigt. Anledningen till att vi var i Nättraby var att det var...


Cirkus i byn! Vi var lite tidiga så vi satte oss och tittade på de små hästarna som gick utanför cirkus tältet. Detta var Elsas cirkus premiär!



Elsa och mormor poserar framför Cirkusen.



Momor bjöd på popcorn och Elsa var förväntansfull inför vad som skulle hända.


Hästarna kom tillslut in och gicknågra varv..De var väldigt fina men det varkort stund vi fick chans att se dem. Annars bestod det mest av akrobatik av olika slag. De var duktiga och det var en familj med mamma, pappa och 6 barn som uppträder på cirkusen. Yngsta killen var sju år och en riktig akrobat.


Efter pausen ville elsa sitta lite i knät på mormor och se färdigt. Jag trodde att hon tyckte att det var lite tråkigt och svårt att följa med men hon har pratat väldigt mkt om det i dag om att jag fick hålla i en clown som stod precis framför oss och tittat på kortet vi fick många många gånger!!


I dag var det regn och tråk på förmiddagen men sken upp så vi åkte in till stan för att köpa glass och gå i lite affärer. Mums med glass tycker Elsa och Jens.


Mums säger även mamman och Elsa igen.



Mormor och Elsa leker i "rommet". Tror de läst varenda bok snart...:)

1 kommentar:

Jenny sa...

Det märks verkligen att hon är mormors och morfars lilla prinsessa. :) Vad härligt att de har möjlighet att komma och hälsa på er så ofta!

Jag är urusel på att kommentera men jag vill att du ska veta att jag läser allt du skriver!

Var rädd om dig nu, inga onödiga ansträngningar!

Stor kram