onsdag 15 februari 2012

Jens fyller år


På lördagen var det dags för lite firande av jens. Farmor och farfar kom på eftermiddagen och de hade med sig ett wii spel till Jens. Man är inte äldre än man gör sigoch 35är ju  ingen ålder, eller??
  Elsa ville gänra prova bilspel men de var svårt och hon tröttnde ganska snart.


Att bjuda på mat är alltid svårt, vad ska man ha, hur mkt kommer gå åt osv. I år bestämde vi oss för att grilla.. så Jens rullade ut grillen i snön strax utanfölr uterummet så han kunde stå innanför att titta på det när det inte behövde vändas. Det bev kykling och lite olika korvar. potatisslantar i ugn och två  såser och sallad.


Sara,Chrille och Vilgot har inte träffat Arvid innan. vilgot var väl inte jätteintresserad utan mer intresserad av vad Elsa gjorde och hennes kök.


Att ha en isfackla i tårtan hör till. Elsa blir alldeles hänförd varje gång och även Vilgot var väldigt intresserad. på  bilden ser även farmor väldigt lycklig ut över facklan..;)


Chrille hälsade också lite närmare på Arvid och fick gå och gå då Arvid just då var lite gapig, stackaren.


På söndagen firade Elsa och jag Jens.  Riktiga födelsedagen var på måndagenmen med möten och jobb tyckte vi det var roligare när vi var lediga. En kofta, tavla av Elsa me vår familj på och lite whiskey kolor fick han.


Vi skulle prova att göra hand och fot avtryck på Arvid innan badet. det gick iget vidare...

Inga kommentarer: