söndag 27 juli 2008

Kristianopel


Framme i Kristianopel och efter en stunds letade efter parkering gick vi en runda bland de mysiga huset och tittade. Vi tittade på båtarna i gästhamnen och sen gick vi mot stranden. Svårt att hitta skugga men tillslut satta vi oss under ett träd där fler än vi sökt skugga denna otroligt fina men varma dag.




Muren skymtar bakommig, den var det många som promenerade på, får bli ett annat år med Elsa.



När Elsan vilat sig i vagnen var hon en glad och pigg tjej som gärna ville vara med oss. Hon åt sin mat även om det tog sin tid då det var mkt att lyssna och kolla på.


Självklart kände vi på vattnet med, det var väldigt skönt och vi stog en liten stund i vattenbrynet och mös.




Innan vi åkte vidare tog vi en glass i hamnen. Elsa satt i pappas knä där det blev skugga. vi stannade på Fäjö på hemvägen och kom precis lagom till fika.. var ju inte meningen men vädigt gott och trevligt. Vi hade bara tänkt doppa oss. Det gjorde vi med och vattnet var verkligen skönt! Får bli flera dopp om detta väder håller i sig ännu längre.

Vi avslutade vår mysdag med att äta ute på gräsmattan hemma, varmt i uterummet så vi bar ut lilla cafe gruppen utanför uterummet och åt vår middag där. Elsa och pappa jens tog ett bad i badkaret så att även Elsa fick bada ordentligt i dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste att gårdagen var årets hetaste dag *puh* Tur att vi var vid sjön ;)

Anonym sa...

Tack så mycket, det är så spännande! Vad ni ser ut att ha det härligt.