tisdag 8 juli 2008

Tjejer och IKEA

I går hade vi besök av Ella och Maja och deras mammor. Blev lunch och promenad. Jätteskön dag och mysig på alla vis. Vi la alla tre på en filt och fotade dem, så olika de är och ändå skiljer det inte så mycket i ålder men de utvecklas ju helt olika.





I dag har vi varit på IKEA. Det blev en urmysig dag! PÅ ditvägen körde vi igenom en rejäl åskskur, det var så man inte såg vägen framför sig så alla körde väldigt sakta som tur var. Fy. Tyvärr blev det lite väl trevligt så det blev ganska dyrt när vi väl kom til kassan... jag som bara skulle ha en mobil att sätta över skötbordet och lite servetter, E skulle bara ha lite till köket... det blev mer än så kan jag lova, så många bra erbjudanden och massa "bra att ha"saker och fina saker.

Vi fyllde köksbordet med sakerna vi köpt när vi kom hem. Servetter x 4, glödlampor, små figurer till mobiler till Elsas skötbord och vagn, speldosa i form av en fågel, kuddar x 4, tavla till hallen, diskborstar x4, skärbräda, ljuskoppar små och stora och stora värmeljus, flugsmällare, vaser, assietter och dessert skålar, krokar till Elsas rum och lådor till Elsa.





Lagom när vi kom fram till restaurangen så var det dags för Elsa att äta så vi passade med på att ta lite lunch. Blev en varsin räksmörgås och så kladdkaka såklart.




Framme vid kassan hade vagnen vår lycksts bli så full att vi hade svårt att lägga ner mer av de saker vi hittade.




Elsas första tur till IKEA!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så är det med IKEA, man bara kan inte komma därifrån utan mer än vad man tänkt sig från början ;)