söndag 28 juni 2009

Feeling hot hot hot.



Elsa har var lite sjuk ett par dagar. feber som inte ville ge sig. Blev inte mer än feber och nu är även den borta som tur är. har inteh änt ås mkt i veckan därför men nu i helgen har vi hunnit lite.Elsa har fått ett par tröjor och shorts och en klänning och det skulle vi givetvis inviga direkt. Sandlådan är ju färdig silad och fin så där kan man leka igen om mamma eller pappa håller i parasollet för det far all världens väg i detta blåsande.



Här bestämmer jag. Kepsen fick komma framför hatten hade vi tappat bort under en tur till konsum , men den återfanns nästa dag!




Mitt namn är Elsa, Elsa Fagö.





Ta inte flera kort nu!






Söndag och vi åkte in till stan för att kolla på lite beach volley och vi tänkte även kolla in veteran båtarna men det kostade så mkt i inträde så vi hoppade över det. Elsa diggade till musiken och mumsade sin i sig en smörgås som de delade ut till besökarna.


Kul detta var!!



Fick roliga pinnar att slå med.




Allt roligt har ett slut och Elsa tröttnade rätt fort på att kolla på bollarna så vi packade in oss i bilen igen och passade på att svänga förbi hässlegården och jens fastrar och farbröder. Jens stannade kvar i stan för att kolla färdigt, få lite egentid efter alla dagar i isolering med Elsan.. det var han väl värd, han är bäst vår pappa nämigen!

Hos farbror björn finns dessa små juvelerna.. Pomona och Totte..

Blir man sugen eller??
Nu jobbar jag en vecka till och sen semester!! Jag längtar!!!

1 kommentar:

Misen sa...

Gud sicka söta kattungar! Hoppas Elsan blivit frisk igen. Och vad skönt med semester, hoppas ni får det underbart!