lördag 20 juni 2009

Midsommar 09



I torsdags var vi innepå lövmarkanden. Trångt och jobbigt. Elsa gillade inte att sitta still i vagnen så vi fick bära henne bitvis. Köpte en ballong till henne och blommor till kransen samt lite godis.



Hemma fick hon upp farten och tekniken och gickmed sin gåvagn coh ballongen fram och tillbaka i köket. Jens och jag gjorde tårtor och städade samt skruvade ihop tripp trappen.




Midsommarafton medkransen motvilligt på.. undra rom den krypte under natten för den passade bättre kvällen innan... Elsa vägrade var i närheten av kransen och skrek så fort den närmade sig.. där av minen..




Elsa och pappan






Kollar in Ellas nya docka. Ella blev två år i går och det firade de med att dansa runt midsommarstång tillsammans med oss bland annat. Så mysigt!!


Elsa, mamman och stången...






Å hej


Där var den på plats och dansen började.


Små grodorna...



Ej svansar hava de...



Solhatten på och kransen på avstånd.. midsommaråk!


Ella blev god vän med blå kaninen..


De undersökte trädgården tillsammans efter fikat.


Elsa ville vara med och fika när hon vaknat från sin tupplur i vagnen..




Familjen Fagö på Fäjö




Elsa och Ottilia leker med servicen i skänken.



Jordgubbar.
Midsommarafton fortsatte efter dans och fika hemma hos oss med firande på Fäjö tillsammans med jens släkt. Mat, fika och mera mat. Trevligt sällskap och en mysig midsommar hade vi.




Så gott!






Elsa och jag tog en runda ut till udden så hon fick vila lite..




Nytt försök med kransen..



Ut och går i gräset med Sara.



Får smaka tårta av pappas faster karin.

Kvällen avslutades med grillad korv och sen packade vi in en väldigt trött Elsa i bilen och körde hem. Vid halv tio i morse vaknade vi alla tre.. så länge har jag inte sovit sen Elsa föddes!
Idag har vi firat midsommar med jenny, mattias och farmor och farfar, blev lite jordgubbs och rabarber paj och sen grillat på kvällen. Jättegott. Nypotatis i ugn med rosmarin på, nyhet men väldigt gott. Grillad banan och så choklad mousse till kaffet. Nu har vi firat klart!!

Inga kommentarer: