söndag 29 november 2009

Advent



I tisdags var vi bjudna på lite mys fika hemma hos T och hans goa föräldrar. Pappa J såg vi inte ås mkt, han satt mest på taket...:)



Elsa kollade igenom alla leksaker och lekte med det fina köket!




Det bjöds på kokt korv till mellis och Elsa åt med god aptit!! En jättetrevlig eftermiddag som bara sprang iväg, vi fick lov att åka hem eftersom jag skulle på pysselkväll på Elsas dagis. Där fick vi hjälpa till med att slå in paket, göra pepparkakshjärtan och pepparkakshus. Efter ett par timmar fick vi skinksmörgås kaffe, te och must. Träffade flera jätte trevliga föräldrar som ja ginte pratat med innan och jag vet att Elsa har det väldigt bra på Torpet med alla sina kompisar
och sina mysiga fröknar. Vi lämnade en liten adventspresent i fredags när vi kom lite senare. Blev en liten ljustomte och varsin flaska glögg.




I lördags gav Elsa och jag oss ut i skogen på jakt efter lite blåbärsris. Skulle göras hjärtan till gardinerna.




På kvällen var det kalas för pappans små kusiner. Elsa väntar på att alla ska bli klara.



Det fanns massor av leksaker att leka med hemma hos kusinerna.



Roligast var nog de tre kattungarna och de två stora katterna. Elsa klappade, gosade och jagade dem. Hej sa hon till dem när hon hittade dem på en stol i lagom Elsa höjd!
Hon höll igång till nästan elva på kvällen då vi åkte hem igen. Hon upptäckte ostbågar vilket var himla gott tyckte hon!!





Söndag, första advent och Elsa, farmor och jag gick en promenad och gfick förbi julmarkand på loppisen...Inte mkt att se men det var fint med granris och det fanns hästar i hagen.



Advent fika när pappan och farfar tog lite paus i klinkersättandet i tvättstugan.





Elsa och farfar byggde ett högt torn.





Kollar så det blir bra.. vilket stort pyssel!!



Pappan lägger platta efter platta!





Frukt paus med farmor




Premiär för Elsas fina gips lykta som vi gjorde för ett tag sedan.

Advent fint har vi med hunnit göra, möblerat om lite och har en hylla att skruva ihop i kväll när Elsa somnat och jens kommit hemfårn sin bandy.

Inga kommentarer: