söndag 19 september 2010

En babybjörn av en sjal...



Elsa var väldigt observant under kvällen hos Jenny och Mattias. Allt som skedde med Vilgot skulle ske med Otto! När Chrille plockade fram baby björn selet försökte Elsa bära Otto på samma vis. Emelie ryckte in och fixade ett eget bärsele till Otto.


Elsa var så stolt och gick runt o runt med Otto och vaggade Chrille så vaggade Elsa, klappade chrille så gjorde Elsa direkt likdant.


Finaste bilden!
Elsa var sällan långt ifrån Vilgot och ville se allt som hände med honom och som sagt göra det samma med sin Otto. Hon gjorde aldrig anspråk på att hålla eller klappa Vilgot vilket var skönt då han gärna får bli lite större innan sysslingen ger honom sin välmenande men säkerligen något mindre kontrollerade uppmärksamhet.
Roligt och lite överrakande var att Elsa inte visade någon som helst blygsel gentemot chrille. Hon har varit så blyg inför honom och han har försökt allt men hon har inte kunnat kolla på honom ens. i går var de kompisar och satt i soffan tilsammans och kan kunde ju tom lägga armen om henne på bilden vilket hade varit otänkbart förra gången de sågs. Kul att det ändrats!

Inga kommentarer: