söndag 5 december 2010

Fika träff, kalas och julmarknad.




i lördags förmiddag kom några kollegor till mig på lite fika., tyvärr hade två sjuka barn så vi blev inte så många som var tänkt från början. Men det var väldigt trevligt ändå. Elsa lekte med Truls och August och vi hann fika, reda ut lite konflikter och bara ha det mysigt.

På kvällen var vi bjudna på kalas hos Emelie som fyllde år. Elsa provade Jens gamla vinterstövlar och kappan från förra året gick på om än precis.



Finaste lilla kalas tjejen!




Elsa hjälpte Emelie att öppna alla paket. Av oss fick hon ett väggord VÄLKOMMEN som hon blev väldigt glad för. Så roligt!



Elsa med det gröna snöret som gick lägenheten runt ett antal varv. emelies lägenhet är så himla rolig så man kan gå runt runt, nästan hur många gånger som helst!




Vi hade med oss sångboken och det blev mycket allsång.



Söndag morgon och Elsa har hittat det andra advent paketet vid julstrumpan.Det var även en liten chokladtomte i dag!



Fyra nya små figurer till pepparkakshuset. En lucia, en pepparkaksgubbe och en sockerbagare samt en tomte. På fredag har Elsa luciatåg så dessa figurer ska hjälpa oss att öva sångerna!



Andra ljuset är tänt!



På förmiddagen åkte vi först till Bubbetoprs återvinning och gjorde oss av med alla gammal isolering från igår och sen vidare till Bubbetorps gård och julmarkand. Tyvärr började det snöa så det var lite kallt och blött.


vi kollade på tomtar, fina saker som såldes, alpackor och så kom vi till hästarna, elsa ville gärna rida och hästarna var så himla söta så vi ställde oss i kö. På med hjälm




Sötaste "älgen" enligt Elsa men sitta på den ville hon inte.. Vi fick ta av hjälmen och be att få återkomma nästa år...
Lite korv i magen fick det bli och sen begav vi oss hemåt igen.



Huset har fått snö påtaket.. det snöar ju en massa ute i dag så det var passande tyckte vi. vår lilla pepparkaka fick sitta bredvid!




Glad andra advent på er alla våra bloggläsare!

Inga kommentarer: