söndag 9 oktober 2011

Helgens aktivitet


Elsa har nu flyttat till sitt nya rum, dvs in i det osm tidigare var gästrum/ arbetsrum. Soffan som stod där flyttade vi till förrådet som ju nu mera är bibliotek, torkrum och just gästrum. De övringa möblerna flyttade in i Elsas gamla rums om nu ska fungera som arbetsrum eller pysselrum till det till sommaren eller så blir bebisrum igen. Det stod en tv i rummet och den valde vi att ha kvar,f örst för att vi inte visste var vi skulle ställa den och sen för att Elsa blev alldeles överlycklig över att ha sin kanal i sitt rum. Under tv står två gamla sängbord och i dem finns nu Målarböcker, pennor, pärlor och lera. Ordning och reda!


Elsas säng ram blir kvar i gamla rummet då listerna inte passar efterosm sängen är vänd och för att det inte är så lockande att häfta ochs pika en massa i dessa väggar som är betydligt finare än de förra. Får se om det blir en annan sänggavel till henne. Tapeten har ju en förmåga att bli förstörd just vid en säng. Den fyrkantiga hyllan stod också i rummet och blev nu förvaring av spel, böcker och bandspelare.




Hennes låga hyllla fick var kvar som liggande då det behövs förvaring av alla tusen småprylar som hon leker med. De fem lådorna är nu fyllda av dockkläder och matgrejer, blandat plock, en med böcker och en med klossar och lego. Känns jättebra och elsa är så glad för det!

I lördags var vi på secondhand och på slottsbacken där jag bytte telefon och jens fixade ny klockradio.
Förutom detta har vi plockat in saker på baksidan som inte längre är aktuellt att ha ute och bakat äppelkaka av äpplen jag fick av en kollega på jobbet, haft jenny på lite kvällsmys i lördags och lekt både i skogen och i nya rummet med Elsan. En bra helg med mkt familjetid! Det behövde vi efter intensiva veckor på jobben.


2 kommentarer:

Martina sa...

Jättefint rum Elsa fått nu. Kul att ändra om! Kram

Jenny sa...

Vad mysigt det blev, stor säng också :)