söndag 24 maj 2009

Fäjö




Blåbärsbuskar till mamma/ farmor / svärmor i födelsedags och morsdags present.




Lördagen tillbringade vi först hemma med att ta det lugnt och sedan klippte Jens gräset och fixade med stuprören. Jag gjorde mitt bästa att roa vår dotter undertiden. Efter lunch åkte vi ut för att ha det lugnt och skönt i stugan istället. Elsan showade och lekte järnet, märks att hon börjar bli bättre. Hon bossar med sin farmor och farfar, ja faster med och låter dem inte sitta långa stunder, upp och gå med mig.. förr var det att hon skulle bli buren men nu ska här traskas själv men hon behöver händer att hålla i.




Gräset behövde klippas och Jens och Bengt hjälptes åt.. såg så roligt ut när de gick där på rad..;)



Lite kaffe till de duktiga papporna blev det efter och Elsa smaskade på den nya favoriten, finger kex.




Gårdagens lek att stoppa in skon i skåpet, stänga, öppna, plocka ut skon.. (se film) hade gett en ide till farmor och farfar så i dag när Elsa öppnade skåpet så fanns där en hel kaffe servis att leka med! Oj



Elsa "leker" att hon smakar på maten.. det har vi inte sett henne göra innan.. inte haft något sådant att leka med visserligen...




Locken var det lite besvär med..



Så lagade farmor sommarmat. Varmrökt lax med färskpotatis och dillsås..Elsa fick en egen portion och oj som hon åt, smakade kalas det!


Mys hos farfar!

Film från fredagen då Elsa leker med sin sko i köpmansdisken på Fäjö.

1 kommentar:

Sofia sa...

Skönt att Elsan börjar bli bättre, hoppas på detsamma för dig med, din stackare! <3
Hon är nåt så vansinnigt söt eran Elsa, som en liten docka! Det är så roligt med mycket bilder, då kan man dela er vardag, fast på håll!
Stor kram