onsdag 20 maj 2009

host host

Här råder rena rama sjukstugan. Elsa har trillat dit ordentligt. Hostar och nyser, snorar och har öroninflammation. Själv blev jag sjuk i söndags men tänkte att jobba kan jag ju trots lite förkylning men hur bra har det varit..är ju bara sämre nu och fick gå hem från jobbet i dag då jag inte orkade vara kvar. Har nästan ingen röst och halsen värker och svider, hostan river och näsan är ömsom rinnande som en kran och ömsom igenkorkad. Vi ska ju på bröllop på lördag! Det är en bra bit iväg så vi kan inte åka bara på vigseln och sen gå och lägga oss igen. tar en dag i taget nu och hoppas verkligen att vi är pigga på lördag. Elsa är något piggare i dag men har ingen matlust och vägrar blankt ta både hostmedicin och pencillin. Det är en kamp varje gång och vi ska ge det tre gånger per dag.

Något som är roligt är att vi fått dagis plats. Vi fick vårt första handsval och ska börja på Thunells förskola i augusti! Känns bra och hoppas det blir lika bra som vi hoppas och tror med.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Stackare..vad trist att ni är sjuka. :( Hoppas ni hinner krya på er till på lördag! Kör med färskpressad apelsinjuice med färk riven ingefära i, eller koka te på färsk ingefära, citron och honung.

Kram!

Martina sa...

Krya på er! Kul att Elsa fått dagisplats. De blir stora så fort... Kram

Fia o Ellenova sa...

Hoppas att ni ä friska snart och att Elsa är bättre av pencillinet nu!

Grattis till dagisplatsen! :)