söndag 20 september 2009

Fäjö



Lördagen tillbringade vi på Fäjö. Strålande solsken och knappt någon blåst. Vi var och kikad epå bryggan och fiskarna i vattnet..Lekte med vass



Kollade på sjöfågel...




Mös med pappa




Spanade



Gick till stora bryggan och kollade på vattnet där...




Spännande!





På verandan satt en trollslända...




Elsa kunde klappa den!




Vi plockade ekollon och fina löv och bär till bordsdekoration



Bäst att kolla noga. Vi hann även med en promenad ut till udden så Elsa somnade och senare även en tur bort till kossorna men de låg så längt ner i hagen så vi kunde inte titta nära på dem men såg dem gjorde vi. Lite lunch och även en fika hann vi med innan resten av gänget kom ut till stugan. Skulle ju ha lite kräftmys på kvällen.




Full koncentration på kräftorna som halva bordet är mkt misstänksamma mot...Vi på andra halvan åt desto flera. Blev paj och supergott bröd med och efter maten hade Faster J bakat en underbart läcker limekaka.Det blev snabbt mörkt ute på ön och vi satt med tända ljus och bara pratade ett bra stund innan vi städade av stugan, packade in oss i bilarna och lämnade ön för denna helgen.



I dag efter frukosten fick vi lov att fira vårt namnsdagsbarn! Elsa LISA Maria. Faster och Elsa hade bakat chokladbollar i fredags när de hade lite "kvalitetstid" det var ju en jättetrevlig överraskning för pappan jens och mig men vi fick lite bannor av faster att inte Elsa hade ätit någon så i dag fick även hon smaka! hihi


har jag bakat så goda chokladbollar??


Mums!




Nu blir det lite trädgårdsfix här hemma, solen skiner och Elsa älskar att vara ute så vi gör henne sällskap och passar på att göra lite höstfint.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilka fina bilder! Gillar speciellt den med Jens och Elsa på bryggan.

Kram