söndag 6 september 2009

Nu blir det fredagsmys



På dagis hade det gått vilt till i fredags, Elsa kom hem med rejäla rivmärken på kinden öch över ögat.



Vår Elsa den finaste man kan tänka sig!



Blir upprörd om det går henne emot.

Efter en fredag då jag fick gå på stan själv ( handlade till Elsa) och sen äta sallad på tre G och gå på bio med Em så kom en lördag då vi inte hade något planerat. Regnet hängde i luften och vi ville hitta på något. Vi åkte till kosta outlet för att leta jackor och andra fynd. Börjde med att fika, Elsa fick korv och vi tog räksmörgås. Hittade inga jackor, jo en, men den kostade 1900. de hade utökad barnavdelningen med Pop kläder men hittade inte mkt i Elsas storlek. Alla mössor var för stora eller för små. Den i rätt storlek satt jättelustigt. Overall hittade vi inte heller i rätt storlek och de är helt klart väldigt dyra. Inte riktigt vår prisklass.

Vi letade efter våra bestick med men de fanns inte. Köpte en marimekko skål och en bricka. Tycker om brickor.




Testade lekparken för det var mkt spring i benen på vår lilla dam, kan man gå vill man ju inte sitta i en vagn.. Man kan ju pilla extra bra om man får gå själv med!!


Kolla morbror, delfiner!! Utan att bli sjösjuk! hihi


På kvällen blev det tacos. Premiär för Elsa att smaka både chips och färs, hon gillade chipsen, creme fraich och majsen...


I dag har Elsa och jag varit hemma medan pappan spelat golf. Nu tänkte vi ge oss ut is kogen för en picknick. Jag vill gärna att Elsa ska tycka lika bra om skogen som jag gör.

Inga kommentarer: