söndag 7 mars 2010

bääsa lammet och hejdå sa Elsa



Elsa är medell på sin stol i mimmi tröjan somhon själv valde ur lådan!



Inte klokt så mk t pengar jag har tänker Elsa.. Det är roligt att hälla ut några och sedan stoppa tillbaka dem.




Klädd för kalas!! På lördagen pysslade vi inne med ett projekt vi har till alla 2 åringar som fyller snart. Hann med en långpromenad i solen med. På kvällen var det kalas för 15 åringen i Hässlegården. Trevligt som vanligt!!





I dag fick vi sovmorgon så Elsa valde att sova till halv nio!! Skillnade mot igår så vi skulle upp redan halv sju...vi fick lite bråttom för vi skulle ut till kompisar i Tvingelshed och titta på lamm!






De hade en rolig pulkabacke på tomten som vi provade, snowracer var ju urkul tyckte Elsa. kompisen Elsa åkte sin rosa racerpulka!



Glad i hågen gick Elsa mot ladugården för att kolla på bää .








Fåren blev glad när vi kom och bräkte.. det räckte för att Elsa skulle bli livrädd och inte vilja komma nära någon mer gång. KOmpisen Elsa va rinte rädd, hon är ju van vid sina bää.



De hade en litet lamm som de fick flaskmata, Pontus. Så söt!


Några av lammen
En härlig förmiddag blev det ändå och vi fick lite kaffe innomhus och det uppskattades av båda våra Elsor som lekte rätt så bra tillsammans! Elsa kräktes på vägen dit men på hemvägen somnade hon och jag la henne i vagnen när vikom hem och gick en lång promenad så hon fick sova färdigt. Jens hackade i snövallarna för att försöka hitta var man stänger av vattnet i gatan. Hittar inte vårt " vattenhål". en storhandling och sen middag med pannbiff har vi också hunnit med i dag innan jens åkte till bandyn och Elsa stoppades i badet!

1 kommentar:

Jenny sa...

Jobbigt med åksjuka, men mysigt med lammen =)
Nyår ska ändras för att vi i gänget vill det. Tanken är att det nog ska bli stor fest på mässen där vi beställer catering osv. får se hur det blir. =)