onsdag 17 mars 2010

Grattis till Axel och så fortsatt sjukt här hemma.



I dag fyller kompisen Axel 2 år. Om en månad är det Elsas tur. För ett år sedan hade Elsa 11 månaders dag och jag var fortfarande mamma ledig.. tider det!!



Sedan i måndags är vi hemma. Elsa har feber, hosta och en näsa som bara rinner. I går fick jag muta henne... hemskt pedagogiskt..men för att få i hostmedicin måste det till lite muta..Russin är bra då! Tröjan är efter pappas kusin och blev genast populär.. är ju fant på!!




Idag var vi uppe tidigt, halv sex kunde Elsa inte ligga kvar längre så vi gick upp ch givetvis satte vi på findus.. vi kollar på den konstant och att hon kan kolla så koncentrat är helt otroligt. Vid åtta så kröp hon ner på golvet och rätt var det var så sov hon... sen sov hon nog en halvtimme där på mattan.. ville inte störa henne. Hon vaknade till sen och fortsatte sova i soffan i drygt en timme till om inte mera..trött efter en natt utan sömn.





Ringde VC för att höra om hostan och så. Fick prata med Tina vår bvc sköterska som tydligen har telefonrådgivning på morgonen med. Hon sa att så länge hon hostar upp slem så är det ingen fara med hostan och om febern håller sigsom den är nu är det bara en helt vanlig förkylning. Känns bra att ha pratat med någon iallafall och vi kämpar vidare. I morgon stannar jag med hemma, vi har telefontid med barn om åksjukan då med. På fredag jobbar vi om varandra så då kan både jens och jag jobba.

1 kommentar:

Ella sa...

Hej kompis! Tråkigt att du är sjuk. Krya på dig så vi kan träffas snart igen. Många kramar från Ella.