måndag 12 juli 2010



Söndag och vi ärpå väg till Loppisen i brunnsparken.



Elsa och jens tog en lite längre pausi skuggan med en glass och klubba. Vi andra fortsatte gå och gjorde flera fina fynd!




Fika med jordgubbar! Jens och Andreas kapade i magnolian och var välförtjänta en paus.





Se så fin den blev efter deras framfart. Ja linda, elsa och jag bar grenar och var med och tyckte till också.

Måndag morgon och Elsa hade tid på röntgen och ortoped. tar ett äpple i väntrummet.Det gick rätt så bra, hon lev lite ledsen under själva röntgen, otäckt. De vill inte göra något åt hennes ben just nu, det har inte blivit sämre utan snarare något bättre!!

Vi mötte upp Amdreas och Linda på stan och där gjorde vi ännu mera fynd. Jens fick tre tröjor, Elsa två och jag två.. sen hittade jag kuddar till soffan och en ask med duk tyngder!

Sista kvällen och vi satt ute länge i uterummet och spelade lite spel.
Jens och jag jobbade tisdag- torsdag. Elsa hade sådan tur att hon fick bo på fäjö onsdag kväll- fredag kväll och vi kom ut på torsdagen när vi slutat jobba.
Bad i den väldigt lilla bassängen.


Em läser för Elsa innan det var dags för mat på kvällen.




Korvgrillning hör till Fäjö och det hann vi med på torsdagskvällen




Mums!


Nere för att titta på fåren och kolla på vattnet på stora bryggan.



Fredag morgon och Elsa som sovit med farmor och farfar i deras säng upptäcker att vi låg i rummet bredvid i en våningsäng..oj så spännnade att pappa låg där uppe!! Elsa fick komma upp och provligga..




Sen kom farfar med frallor, Elsa mötte honom ute på gårdsplanen och bar in frallorna!



Frukost ute och det smakade så bra med fralla. Det blev skal över tyckte Elsa och det ville hon ge till fåren så hon och farfar fixade det efter frukosten..mysigt!



Mera bad i lilla poolen i skuggan av två solstolar...vi fick en skön dag på Fäjö med lite sol, bad och mat ute både lunch och middag. Fäjö veckan blev ju väldigt kort för oss som jobbade men vi känner att vi fått ut det allra goaste av de stunder vi kunde vara där!



Lördag och Elsa och jag åkte till Dragsö för at tmöta upp Malin och julia. Det blev en mysig förmiddag/ lunch där ute med bad, lek i strandkanten, lite fick och korv och så mkt bus med kompisen Julia!

Söndagen ägnade vi åt att använda denna skönhet! Resultatet ska jag fota i dag!

Inga kommentarer: