lördag 1 januari 2011

Nyårskvällen och nyårsdagen



Tjejerna i familjen är festfina och klara.



Vagnen är packad med allt vi skulle ha med oss. Förrätt, efterrätt och så en bukett tulpaner till värdparet. Elsa satt gosigt på fällen och vi tog oss nerför backen till kompisarna på Näktergalsvägen.




Vi åt gott!

Till förrätt hade vi gjort parmaknyten fyllda med philadelphia, oliver och soltorkade tomater, några färska sparrisar. Tjejerna fick tunnbröds snurror med skinka, gurka och kräftstjärtar.

Huvudrätten stog Malin och Martin för. Det blev ryggbiff och ungsbakade grönskar. Jättegott.

Efterrätt stod vi för och det blev frukt serverat i melonskålar och så glass till. Det passade alla!



Tjejerna höll sams nästan hela kvällen, bara små utbrott då de ville samma sak. De lär sig! Julia hade en väldigt rolig mikrofon! Det sjöngs pippi så det stod härliga till!



Vi försökte få iväg vår rislampa men det var för blåsigt. Några raketer kom iväg iallafall! Pojkarna kämpade väl!
Vi skålade in tolvslaget ute i småregn och blåst. Elsa somnade fem i tolv på soffan. Sen gick tiden fort, vi satt och pratade och rätt som det var var klockan 02 och vi började dra oss hemåt. En supermysig kväll! Tusen tack familjen Jonsson/ Andersson!



I dag på eftermiddagen körde vi till Ronneby till Jenny och Mattias. Med oss hade vi snowracern. Vi fikade lite och sen gav vi oss ut. Mattias sprang med Elsa i djupa snön. Hon tyckte verkligen att det var roligt, skrattade och ville att Tias skulle dra hela tiden. En liten backe hittade vi med men det var för mkt snö så det blev inte så mkt fart.



När vi kom in gick vi upp och tände en brasa i kaminen. Mysigt att krypa upp i sofforna.


Mattias fixar elden.



Jenny läser bok för Elsa som nästan somnade.

Vi fick mumsig tacos och sen var vi rätt så slöa allihopa och vi tackade för oss innan Elsa somnade i soffan. Vilken mysig första dag på det här året! Tack så jättemycket.

Inga kommentarer: