söndag 30 januari 2011

Vilken rolig helg!



Vi började ju vår helg redan på fredagen då Elsan och jag var lediga. Vi började meden sagostund på bibilioteket, sen handlade vi och var hemma och städade och fixade mat till kvällen då vi fick besök av kompisen ella med familj. en jättetrevlig kväll som gick fort. Tjejerna lekte själva inne på Elsas rum och hade väldigt roligt i Elsas saccosäck.



Gjorde en för mig helt ny dessert. Hallonpannacottapaj. Blev nöjd med resultatet och god blev den!




På lördagen var vi uppe tidigt. Pappan skulle spela innebandycup. Elsa och jag började vår utfärd med ett besök på secondhand. Hittade en liten hallmöbel, en spegel till Elsa och några lakan som ska bli lampkjolar..;) Efter det åkte vi till hallen där Jens spelade och var med och hejade en stund!! Just när vi var där hände inte så mkt, men nrä vi precis åkt så gjorde jens två mål och hans lag slutade i final som de tyvärr förlorade. Men goda tvåor blev de.




Elsa festade på en korv när vi var där. Alla halsband är på... det skulle man ha sa Elsa när man hejade!!





Vi hann bara hem och äta lite innan vi fick besök av farmor och farfar. De hade et tpaket med sig till Elsan. Hon har ju varit så duktig och lär sig gå på pottan. i paketet var det...



PIPPIKLÄDER!!!! Snacka om lycklig tjej!



Lagom hann vi fika lite och byta om så var det dags för nästa roliga grej. Kalas för farbror Mattias som fyller i dag egentligen.Elsa läste om alla djuren.




Vi fick träffa lilla Liv med föräldrar med och så Mattias föräldrar. Elsa var med när paketen skulle öppnas.

ja må han leva sjöng vi och det bjöds på massa god mat och så mumsig tårta till kaffet!
Mätta och glada efter en trevlig kväll åkte vi hem på kvällen. Farmor och farfar stannade över natten hos oss så på morgone kunde Elsa gå in och busa med dem, Det är mysigt det!!


Solen sken och det var härligt ute. Vi passade på att åka lite snowracer i backen. I dag hade vi hjälm på.

Allra finaste pippi behöver också kissa...tur att pottan var ledig!

Efter middag så bjöd vi farmor och de andra på lite namnsdagsfika. Farmor hade ju namnsdag i dag!! Elsa och jag bytte om och for iväg till Nättraby för att gå på klädparty. Elsa hade så roligt med Jennys tjejer W och T så hon blev ledsen när vi skulle åka hem.
En klännig bestämde vi oss för och nu ska vi precis spola upp vatten i badkaret och fylla det med bubblor innan vi tar söndagskväll med mys. Pappan är på bandy!

2 kommentarer:

Martina sa...

Vad fin du är i Pippikläderna, Elsa. Tack för i fredags kväll. Kram

Camilla sa...

Du är jätteduktig Pippi Elsa!!
Kul att du kommit på att blöjan är trist och att det nu är pottan som gäller! Superbra!
Emma skulle ochså gillat dina fina Pippi kläder! ;)
Ha det så bra!
Vilken toppenhelg!!
Kram Emma med fam.