måndag 9 juni 2008

En vecka går så fort



I onsdags träffade Elsa och jag andra små kompisar och deras mammor, vi åt lunch och gick sen på en lång promenad mot knösö, jätteskönt väder! Blev ett matstopp under ett träd i skuggan då två av tjejerna var lite hungriga.





Elsa lär sig äta ur flaska och det går riktigt bra. Ovant för oss alla men vi lär oss.





Torsdagen bjöd på lika fint väder och Elsa och jag var på urnsättning för älskade farmor! Det var väldigt fint och sorgligt. Tur att jag hade Elsa med mig. Vi stannade i stugan till kvällen då vi grillade korv med de närmsta.



På fredagen kom mormor och morfar till Elsa. Mkt mys och gos blev det under helgen. Här är vi på promenad på Brändaholm. ett koloni område med underbart söta stugor och fina trädgårdar.



Helgen avslutades med en golfrunda. Elsas första. Hon sov sig igenom de flesta hålen och blev inte ledsen förrän vi var på nians green. Duktiga tjejen! På vägen hem tog Elsa det lugnt i sitt babyskydd med propellern i munnen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga sommarbilder o smidigt med flaskan. ;-) Måste ses snart. Vi ska bara snora klart först. Kram

Anonym sa...

Härliga sommarbilder !!
Ni verkar ha de gott. Kramis !

Anonym sa...

Hej! Såg att du kikat in på vår husblogg och undrade om färgen... vi har målat hela vårt hus med Jotuns Demidekk Optimal. Den vita färgen heter "ljus" den gröna färgen på foder och vindskivor heter "landskap" och den röda på dörrarna heter "dalaröd".

Anonym sa...

Klart! Klart! Klart! Äntligen blev det ett hus :-)
Ha det gott! Kram kram

Anonym sa...

Här hemma i Hjorted. Tyvärr ligger det inte kvar på hemnet, annars hade jag kunnat länka. Men i alla fall så är det ett trähus, 7 rum och kök, välan stort kanske, men skönt med utrymme... Vi måste åtgärda syllen i grunden, där det finns en del fukt, men vi gillar huset så himla mycket att vi tar det... Det är så himla skönt, så det är inte klokt! Vill att sommaren ska gå jättejättefort nu. Får tillgång till det den 15 sept, ev tidigare om nuvarande ägare hittar något annat och om någon vill ha vår lägenhet...