lördag 21 juni 2008

Midsommarafton


Elsa började dagen med att knuffa mamma ur sängen och helt ta över den ett par timmar på morgonen! Huvudet i kudden, nappen i munnen och bortsparkat täcke, det är grejer det på morgonen!

I år blev midsommarafton totalt annorlunda mot förra året. Vi firade med samma gäng visserligen men platsen var ny och framför allt var det nytt att vi alla hade varsin liten bebis. Ett partytält hade satts upp bredvid uterummet för att få plats med alla vagnar och baby sitters. ;)

Vi började dagen med ett bad!




Jag band en liten krans till Elsa och vi fixade med det sista vi skulle ta med till festen. Mat, dryck och alla Elsas atteraljer. Bilen var full!







På plats var det allmän beundran av varandras underverk och ständiga kommentarer. Vem kunde tro detta förra året..... Är det inte helt sjukt... Hur kunde det bli så här...Ska vi tajma syskon till midsommar om två år?? Vi åt sill och potatis, smakade så gott och så blev det tårta. underbart god i år med, L är en hejare på tårtan. Mellan varven var det matning av de små deltagarna och blöjbyten som avlöste varandra, fungerade väldigt smidigt ändå. Måste ju komma ihåg att vi var åtta rätt så nya föräldrar som var där. Ingen har någon vidare erfarnehet av det och alla provar sig fram med mattider, ersättningar mm mm







En kubb match som slutade oavgjort klarade vi av medan de flesta sov. Grilla gjorde vi lagom när den värsta skuren kom...:) En mycket trevlig och mysig midsommarafton avrundades vid halv tolv. då var vi alla rätt trötta och barnen var ombytta till pjamas och sov gott. Tusen tack J och L, M och L och H och P för en skön midsommar!

Inga kommentarer: