torsdag 19 juni 2008

Lövmarknad

I dag vaknade vi till regnet som smattrade på rutorna, eller vaknade gjorde vi som vanligt av vår egna väckarklocka Elsa..;)






( Elsa upplever sin första lövmarknad, sovandes mesta delen)

Elsa och jag hade bestämt möte med M, J och lilla E som dagen till ära hade födelsedag, sin allra första. regnat hade slutat och vi såg det inte mera under dagen. Vi gick på lövmarknaden, gjorde några fynd och sen tog vi en glass paus på Glassiären. När vi vuxna var nöjda så var det dags för de små, in på militärhemmet och värmde lite mat till dem. Så kunde vi fortsätta en runda till på markanden och köpa blommor, ballong och bigaråer som vi spanat in tidigare.


(Tar en paus från marknaden och äter lite mat)


Hemma passade jag på att äta lite luch innan det var dags för Elsa att äta igen och sen skulle vi bege oss till bvc, vi hade sådan tur att pappa J slutade tidigt och kunde följa med oss. Det var läkarbesök i dag, två månaders koll. Elsa blev godkänd! Hade växt 7 cm och gått upp 420 gram sedan förra veckan, ja hon hade inte växt 7 cm sen förra veckan, det var sen hon föddes. Reflexer fungerade som de skulle och hjärta och lungor lät bra. Läkaren tänkte inte på armen och kunde inte se någon skillnad på den som varit bruten och den andra. Skönt.



( Visar hur fint jag matchade i dag. Ser ni stjärnorna på både tröjan och strumporna.)




Vi tog en tur till City gross som har öppnat här i k krona nu, skulle ha havregryn men det blev ju givetvis en hel del annat med..;) Hann klippa gräset och lägga på det sista av täckbarken i rabatten innan regnet kom i kväll med. Nu är det midsommarfint ute med. Vår ros på ena gavlen har slagit ut, den ger stora vita rosor, jättevackra. Hade hoppats på röda mot det vita teglet men de vita var riktigt fina med.



( Blommorna vi köpte på markanden)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en trevlig dag på stan! Ha en riktigt skön Midsommar! Kram från oss.