tisdag 9 augusti 2011

Fäjö och lekstugefix


Dagar på Fäjö innebär en hel del tid på bryggan. Vi hittade enperfekt flytväst till Elsa i boden. Tur att det funnits många barn här i stugan under åren.



Farfar tar en liten paus i byggandet och försöker fånga småfisk med håven.



Elsa är med och håller koll...



I hagen bredvid stugan går det hästar. De är spännnade, läskiga och väldigt roliga att gå och hälsa på minst ett par gånger per dag.



mera brygglek och nu testar vi vattenkanonen. Vi kunde spruta ända till vassen!



Hon är inte helt pålitlig med kanonen... man får ducka ibland.



Solen sken och vi tänkte åka till knioehall för att gräva lite i sanden... vi pumpade upp Rocky rocka men innan vi hann iväg hade det mulnat på så det blev ingen strand..



Elsa får nya vänner och kärlekar mest hela tiden. Nu är det måsen som är hennes bästa!!! Hon gosar, matar, pratar med och tar hand om denna trämås...



Fiskar.. men någon mer fisk har vi inte fått upp...



Måndagskvällen avslutades med korvgrillning som är en tradition på Fäjö veckan, Jens kom ut med och vi hade det riktigt mysigt, sen brakade det loss och det åskade blixtrade och spöregnade!! Lite mysigt det med när vi väl var inne!



I dag har vi inte gjort så mkt, jag var till bm vid lunch och sen åkte vi hem till rödeby på em.
jag fick ner min höstanemon och flyttade min flox och rabarben. När jens kom hem från jobbet började vi måla lekstugan igen. Solen sken en stund och jag målade vitt, jens rött och Elsa målade med sitt vatten... så mysigt!!


Nu är stugan grundad.. Ett varv till med färg och sen är utsidan klar!! bara insidan kvar sen innan vi äntligen får möblera och börja leka!!!




Vår sommarblonda och solbrända älskade tjej! Nybadad och härligt funderande.

Inga kommentarer: