söndag 21 augusti 2011

Lek premiär!


I dag flyttade vi äntligen in saker i lekstugan. Elsa var i extas bara efter att mattan kom på golvet. Vi fortsatte med bord, stolar, en docksäng. Så satte vi upp en tavel list som fönsterbräda. Vi ska göra ett litet kök med och så några krokar och ev tavlor på väggarna. Elsa ville väldigt gäran äta lunch i sin lekstuga så givetvis serverades lite pannkaka på en tallrik därinne!



Så stolt och så glad satt hon på sin lilla stol och titt som tätt tittade hon ut och vinkade till oss som satt på altanen och åt!


Sydde en liten hissgardin till fönstet. Vi var iväg till cheapy och köpte rundstav och krokar.



Vi fick fika på lite äpple med i stugan på em.


Fönstret som varit öppet för att vädra ut lite målarfärgslukt blev genast till en kiosk. Perfekt då Elsa når upp så bra på insidan och vi kan stå utanför och iom att det sluttar så mkt där behöver vi inte böja oss heller!! ( Väl genomtänkt..;) )



Så här ser det ut där inne än så länge. Blomman är från Jenny och mattias som kom på lite inflyttningsfika. :)



Stugan har fått en skylt med texten Välkommen. Mormor vill köpaen brevlåda och så ska vi hitta ett husnummer med. Får väl bli 9:b Framför stugan sitter solcellslampor, de har lyst så mysigt nu i kväll.


Jens har tuktat vår sommaräng till gräsmatta och jag har tagit hand om vår enorma hög av stryktvätt. Nu kan en ny vecka börja!

2 kommentarer:

Martina sa...

Den är ljuvlig! Kul för Elsa med ett eget "hushålle" när hon tröttnar på mamma o pappa.... ;-)

Vendela sa...

Hejsan!

Vad fint med lekpremiär, det är minsann en lekstuga värd att leka i.

Jag ser att ni har fixat och donat en hel del med denna, och resultatet är väldigt fint. Jag jobbar för ett byggforum där man kan dela med sig av sina projekt, få feedback och inspirera andra. Är du intresserad av detta eller har frågor, är det bara att kontakta vendelabyggla@gmail.com

/Vendela