fredag 1 augusti 2008

Sova sova säng säng säng

Innan Elsa föddes var vi runt och tittade på sängar och andra saker som vi trodde oss behöva inför ankomsten av vårt mirakel! Vi bestämde oss att inte köpa någon spjälsäng utan att den jag fått av ett föräldrapar på jobbet skulle duga om vi målade om den. Jens hade då spanat in en grå säng på leksakshuset men den var väldigt dyr och vi kände inte att vi kunde lägga så mkt när vi dessutom hade en säng hemma och att bebisen skulle sova i vagga den första tiden med.


I går så kände vi efter att ha flyttat in en garderob till Elsas rum och en byrå till vårt att det kanske var dags att byta säng till Elsan, hon växer så det knakar och vaggan känns liten nu. Vi kllad epå sängen i förrådet och insåg att det skulle krävad en hel del jobb samt att det inte är säkert att resultatet skulle bli så bra som vi sett framför oss. Vi kollade på nätet efter spjälsängar men på baby proffsen står inga priser. Då körde vi dit för att titta och hittade en säng som vi tyckte var rätt fin, kostade 1200, den billigaste vi såg där. Vi körde till leksakshuset för att se vad de tog för sina sängar och då ser vi en röd lapp på den grå sängen som Jens föll för innan. Det var den sista i den modellen och fler skulle inte tas hem, den föll ju oss i smaken och hade inga fel, har bara stått framme. vi slog till! Den var nedsatt nästan 1000 kr!


Så i natt har Elsa invigt sin nya säng och verkar trivas bra i den, sov där till halv åtta i morse nämligen! Nu ska vi bara skaffa en större madrass, den vi hade var lite liten, den kommer vi ta med till Nybro där vi ska ställa den andra spjälsängen. Påslakan har vi inte så många till spjälsäng, inte haft behov av det men som tur var fick vi ett set när Ida med familj var här, var ju perfekt nu.

5 kommentarer:

snöstjärna sa...

Perfekt! Vilket fynd!!
Ser att Elsa har fått samma påslakan set som Jordan fick i doppresent! Ska tvätta det å stoppa det i hans säng nu med =)

Anonym sa...

Åh vad mysigt det ser ut.. och vilket underbart påslakanset! Har Ida nån blogg förresten?

Kram

Smurfan73 sa...

Härligt hon ser ut att ha det i sän nys säng !! Sååå gosigt =)
Vet du vart man kan köpa det påslakansetet ? Har visseligen några kvar sen Max spjälsängstid men alltid skoj med nytt =)

Anonym sa...

Härligt, hon ser ut att stortrivas i sin nya fina säng! Kram!

Anonym sa...

Det ser så mysigt ut och vilken jättefin säng :-) Förstår att ni fastnade för den :-)
Du är dessutom utmanad. Läs på min blogg :-)
Kram kram