torsdag 14 augusti 2008

Vardag...



När man hämtar Elsa ur hennes säng så möts man nästan alltid av en jättestort tandlöst leende, men tro inte att det går att fånga på bild, så fort kamerna kommer fram så blir hon helt koncentrerad på den och slutar le.. tos unge!

Nu är det vardag hos oss igen, pappa Jens har börjat jobba och Elsa och jag får roa oss själva på dagarna igen. Tur att man har vänner! Imåndags var vi på stan och rände.. letade kläder till dopet, ingen lycka! Sällskap hade vi av goa E och det blev båda lunch och fika ute, sen hängde Elsa hemma hos E medan jag var hos Camilla och klippte mig. Varit orolig för mitt hår, tappar så mkt just nu men det har med hormonerna att göra...

Nya livet startade vi i måndags med, invägning och mätning. Nu är det slut på kakor och annat onödigt..i allafall begränsat intag... De fyra M är ju rätt sunt, Mindre mat och mer motion! Tur att jag har Jens med mig på detta annars skulle det vara mkt jobbigare. Vi kämpar ihop!

I tisdags blev det stan igen, först en runda på Maxi där Elsa och jag köpte mat och en kjol till mig, sen blev det stan på em när Jens slutade och d blev det en telefon till honom och tröja och byxor till mig. Hoppas det känns bra på dop dagen med nu. Måste ha ett rosa band till klänningen nu bara så är nog allt fixat tror jag, i klädväg.

I onsdags var det goa M som var här med minst lika goa mamma L. Vi lagade lunch ihop och tog oss en lång promenad med vagnarna. Papporna tog en promenad de med sen, fast i sällskap av en helt annan typ av vagn... golfvagn. Hon ska snart börja jobba igen, hoppas vi ändå hinner träffas ibland, ska bara jobba några dagar i veckan.

i dag var det bvc dags. Jag skulle kolla mitt tryck och Elsa och Jens följde med ifall det fanns tid att även prata om Elsa. Det gjorde det. Trycket var bra, får se vad läkaren säger i morgon när de ringer med. Elsa hade gått upp bra sa hon...ingen flugviktare direkt våran Elsa...7650 väger hon nu! Kompisen E vägde detta när hon var 7,5 månad. Elsa är ju 4! På eftermiddagen var vi hemma hos E och mamma M. Fika och hade det trevligt, skulle blivit en promenad men det regnade så vi hoppade den, tyvärr.



Elsa lånade Ellas stol i väntan på att maten skulle bli lagom varm!

4 kommentarer:

snöstjärna sa...

hehe, va söööt hon var på bilden i stolen =) Vad hon växer! Jordan vägde 7860gram å var 68,7cm vid 9 månader ;)

Anonym sa...

De fyra M:en, den vara bra, den tar jag med mig! :)
Hehehe, Gustav vägde 6,6 kg och var 62 cm lång i måndags, där kan man snacka stor :-P

Anonym sa...

Det var trevligt igår. Alltid lika kul att träffas. Gulle-Elsa... Hon sitter ju som en prinsessa i stolen. ;-) Kramisar

Anonym sa...

Hon växer verkligen så det knakar! Då kanske hon passar i Puh-dressen snart? :)
När är dopet?

Kram!