måndag 13 april 2009

De första stegen!

I dag tog Elsa de första egna stegen med enbart stöd av gåvagnen. Vi har fått hålla i henne eller gåvagnen innan för att den inte ska fara iväg men i dag klarade hon ut det själv! Vår duktiga tjej. vi såg också att hon tog ett par krypsteg men så fort vi uppmärksammade det bara genom att titta så slutade hon och föll ner på mage igen och hasade som hon brukar.. hoppas det med släpper nu.

Vi har haft en riktig fix dag. Jag har bakat, bakat och bakat. Nu är kakorna klara till kalaset på lördag. Jens har gjort klart i gästrummet och börjat möblera med.Jag har varit ute och rensat lite till i rabatter och planterat om smultronen och satt ner vår julros. När jag gjorde det var jens och elsa och hämtade möbler hos jenny som de köpte åt oss i går på ikea. Tyvärr blev Elsa åksjuk igen och kräktes i bilen två gånger. Tror hon blir påverkad av solen. Elsa och jag tog en skön långpromenad på eftermiddagen sen när Jens fixade med rummet.

Imorgon är det jobb för mamman och mys för de andra, det planeras en tur till Wämö parken eventuellt.

1 kommentar:

Martina sa...

Va kul att hon kommit igång med att gå. Hon kanske planerar en överraskning lagom till 1-årsdagen. ;-) Ser ut att bli fint i gästrummet oxå. Såg ju en liiiten glimt av tapeten på ett av korten. Hoppas vi kan ses nån dag framöver, var ett tag sen nu ju. Ella pratar om att hon vill hålla Elsa i handen. :-) Åksjuka är trist. Ella blir det med ibland. Speciellt på smala, krokiga, slingriga vägar. Ha en bra dag! Kram