tisdag 9 februari 2010

Ett tag sedan..



Har inte bloggat på länge nu. Inte tagit bilder heller..vi har varit sjuka.. sjuka och så lite sjuka.. Magsjukan fick vi alla tre med 48 timmar emellan varje. Förkylda är vi och lär väl såförbli t ill det blir sommar och varmt!

i helgen hade vi farmor och farfar här. De hämtade Elsa på förskolan då både jens och jag jobbade sent på fredagen. De hade det mys!! En skön fredagskväll med tacos och lite tv. I lördags passade vi på att gå på bio. Vi valde en tidig bio redan på eftermiddagen så tog vi en fika och en tur på stan innan på tu man hand. MYS! Luftslottet som sprängdes blev det och den var bra! På kvällen såg vi melodifestivalen tillsammans.



i söndags kom maria förbi med fårskinnet som vi beställt. Elsa fick provsitta!! GOS!! Snart kommer de nya lammen och då var vi välkomna ut och titta! Vi var och handlade och fixade lite hemma under dagen och så var det måndag igen!!




Vi messade Julia och Malin och frågade om de var upptagna,det var de inte så vi åkte ner till dem och lekte och fikade. Så mysigt. Tjejerna kämpar på med att försöka dela med sig och enligt personalen så klarar de det jättebra på förskolan men hemma med sina egnasaker är det lite jobbigare men det går bättre för varje gång och det är ju så trevligt att ses så vi kan öva många gånger!
Största tanken och kramen går till kompis A! Vi saknar dig!!
Elsa och jag var och postade lite kort i dag. I morgon är tanken att vi ska baka lite.. pappan fyller ju på lördag och då ska vi ha lite middag.. sen är det ju alla hjärtans dag med snart!!

Inga kommentarer: