onsdag 30 december 2009

Äntligen framme hos mormor och morfar



Äntligen uppe! Det var en lång eftermiddag i går då vi körde upp till mormor och morfar. Elsa mår ju så illa stackaren och kräktes många gånger. Lider med henne och vet precis hur hon mår, jag tar ju tablett men Elsa är för liten för dem. Känns sådär att vara den som gett henne detta i arv..;(

Men nu är vi uppe och vi hann bara in så var hon sig själv igen och har farit runt här och styrt och ställt med allt och alla. Morfar är favoriten och hon ropar på honom hela tiden.




Det finns en helt förfärlig docka här som Elsa släpar runt på..hihi




I dag har det varit jättefint väder. men kallt! Jens och jag var och letade pulka samt var och kikade på stan. Hittade klocka och byxor till jens och en tröja till mig. Elsa har fått en ny tjock mössa men den vill hon inte veta av. Vi gick ut en kort runda när Elsa sovit middag, hade hunnit bli lite skumt men på bilderna ser det väldigt mörkt ut.





Vi provade mormors gamla spark. Den gled perfekt på snön. elsa skrattade när vi kördeså lite roligt var det nog, trots att hon satt som en liten korv... så mkt kläder.






Vi lånade pulka av grannen och gjorde några åk i backen men det var så kallt så vi kund einte var ute så länge.



Pappa Jens skulle stajla och åka spark nedför backen. Som värsta sällskapsresan, in sweden we call it a kick... men det slutade som väntat en vurpa..:)

1 kommentar:

Martina sa...

Avis på all snön ni har. Här är det mest kallt. Gott Nytt År! Kram