fredag 13 februari 2009

Grattis pappa Jens!

I dag fyller Jens år! Hurra hurra hurra. Han hade öppning i dag så vi hann inte gratulera honom på morgonen trots att vi tog morgon redan vid sex. Vi tog det ganska lugnt och Elsa somnade vid åtta igen och jag satte fart att plocka ihop våra badsaker och fixa och dona lite inför kvällen och helgen.. så ringer mamma... Mormor blev sjuk inatt i magsjuka och behövde hjälp i dag så mamma åkte ju givetvis dit. Men nu kan de istället inte komm hit i kväll. Magsjuka smittar och det går vinterkräksjuka hemma så de vågar inte chansa på att åka ner vilket vi förstår och egentligen uppskattar trots att vi är så ledsna och besvikna att vi inte får träffa dem denna helgen heller! Vi hoppas nu att de klarar sig från att bli sjuka iallafall. Det ligger två presenter till er här nere. Alla hjärtans presenter! Vi får skicka upp dem i veckan

Efter att jag pratat med mamma fick vi snabba oss att klä på en massa kläder, Vi hade bestämt tid med Malin och Julia för att gå till simhallen. Strålande sol, gnistrande snö, några minus och så hörde man fåglar.. Underbar dag! Elsa var mer vild än tam i vattnet, tror hon sprattlade konstant med armar och ben i en halvtimme. Skvätte på allt och alla, mest sin mamma och fick en och annan kallsup. Tosiga unge! Härligt att se henne. Hon njuter!

Hemma väntade Jens på oss, han körde om oss i uppförsbacken när vi var på väg hem. Elsa somnade på vägen hem och sov ute inästan två timmar. Helt slut! Vi väntade på henne innan vi tog födelsedagsfikat och Jens fick sina paket. Klart hon ska vara med! Hon var hungrig när hon vaknade.. många timmar sedan hon åt.

Nyvaken Elsa..

Åh det vankas mat!


Grattis pappa!

Efter fikat gick vi ut i snön. Elsa fick åka pulka och hon bara skrattar och viftar. Lyckades få av sig vantarna 50 11 gånger men de var ju väldigt roliga att vifta med!

Har ju nya galonbyxor som passade bra i dag så man kunde sitta i snön med!

Rosa pralin!



Familjen!

Elsa gjorde en snö ängel och så poserade hon lite med födelsedagsbarnet.



pappa och jag!



Liten snö ängel...



Vanten råkade trilla av igen.. oj vad kallt det var.. konstigt!

Nu har jag just torkat golven så vi får ta en paus innan vi fortsätter med förberedelserna för kvällen. Det bli tacos och after eight päron. Gästerna kommer vid halv sju.

Inga kommentarer: