söndag 8 februari 2009

helg och så.


Torsdag kväll och Elsa har somnat hos pappa.. det är mysigt att vara utan pyjamas ibland.




I fredags hoppade vi över badet eftersom Elsa varit så snuvig i veckan och lite hostig. Vi hade en hemma dag med pappa på förmiddagen innan han började jobbet, satte upp hyllor, busade och mös. Efter lunch så tog Elsa och jag bilen in till stan för att häls apå Em i nya lägenheten. hon hade det så fint och vi fikade på fruktsallad innan vi tog en runda på stan. Vi hittade två presenter till pappa och så en röd tvålpump till köket. Em hittade underbart fina kuddar, fast hon skulle ha en duk...

Pappa jens jobbade sent så kvällen bara försvann. På lördagen var det jobba igen för pappan som hade skolans dag och sen var han och hjälpte m och l att flytta. Elsa och jag var hemma, vi var uppe tidigt så vi gjorde Jens sällskap vid frukosten, är ju frallor på lördagar ju. Vi tog det lugnt på fm och sen åkte vi ut till slpttsbacken för att leta mera presenter till pappan. Vi gjorde flera fynd och hittade även en matta till elsas rum, kritor och mat. Hem för mat och så gjorde vi en paj till farmor och farfar skulle komma. de kom runt tre tiden och lagom till att Elsa vakande efter sin em lur och vi tog en fika tillsammans innan vi gjorde oss i ordning för kvällen. Kalas!




Elsa och farfar utanför I och R. Vi firade A som blivit hela 15 år! Det var en jättetrevlig kväll med god mat och efterrätts paj! Elsa var duktig och var med fram till halv tio då hon somnade på sängarna och sov till halv tolv då vi åkte hem igen.



Elsa spelar piano..



Försöker visa kappan för mormor! du får se den live på fredag!

farmor och farfar bodde kvar och vi gick tipspromenaden i spåret innan vi tog en fika och se åkte vidare hemåt. Vi har inte gjort så mkt i dag, varit och handlat som vanligt och så hunnit äta mat och se en repris av på spåret. Missade melodifestivalen i går så vi tänkte nog kolla lite på en repris av den i kväll fram till beck filmen.

Elsa står nu stadigt med stöd. Hon kan stå och hålla en hand på soffan eller på sin antilop stol och ändå hålla balansen bra. Gåvagnen tycker hon är rolig men är fortfarande stillastående så vi får hålla emot så den inte rullar iväg för hon flyttar inte sina fötter så gärna. I fredags reste hon sig själv för första gången från sittande på stol till stående. Hon satt bakofram i antilopen med rumpan på bordet och fötterna på själva sitsen så tog hon tag i ryggstädet och reste sig upp. Noga övervakat av mamma.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Låter som en mysig helg!
Vilken FIN kappa ni har till Elsa!! Super!
Kram Camilla

Anonym sa...

Vad duktig hon är Elsan! Ser fram emot att se er imorgon!
Kramar