måndag 23 februari 2009

snö och slask


På söndagen var farmor, Elsa och jag ute och gick trots all snö som har kommit.




Mellanmål! Sitter så bra i pappas gamla stol och smörgås, clementin och vindruva smakar ju lika gott borta som hemma!



Handtagen på akvaritskåpet är bra att hålla i men det fanns ingen spärr på dem så pappa fick vara spärr.





Fiskarna är så fina!



Denna lilla lustiga kaninmoped hade pappa när han var liten. den var spännnade men svår att åka på än. vi får ta hem den när Elsa är lite större.

Vi var uppe på vinden och gjorde fynd. En hel massa glas hade vi med oss hem igen. Skulle kolla efter snapsglas men hittade både vin, selter, grogg, likör och så snaps i samma serie. Tusen tack!

Efter en underbar middag bestående av tjärlknöl på älg och gratäng så packade vi bilen full igen och körde hemåt. Hemma väntade en hel massa snö på oss, det tog en timme för stackars Jens att få uppfarten ren.

Måndag och hemmadag tänkte jag,.. men så kom ett mess med en onbjudan till Malin och Julia och själklart ville vi träffa dem. Förmiddagen tog vi det lugnt, gjorde storkok med köttfärssås till Elsa och rensade bland tidningar och post bara. Hos Julia och Malin gick vi husesyn och så lekte tjejerna på Julias rum, inte med varandra utan var för sig..lite delade de på leksakerna men det var inte så mkt. Elsa var väldigt intresserad av katten Selma. Tror inte hon har träffat någon katt på så nära håll innan. vi tog en promenad så julia kunde somna men Elsa uppskattade den inte alls, det blåste och regnade småspik och regnskyddet var på och då ser hon inte ut, det uppskattas inte!



Hemma så lekte vi med sakerna. Nyckelpigan är från farfar och farmor och är så spännnade.




Hjälpa till i köket!



Hon passar in på köksbänken, röd och fin som vågen!




Den lilla nallen fick Elsa i försenad alla hjärtans present av farmor och farfar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det!

Camilla sa...

Hoppas att du hade trevligt i em!! Vilka fina bilder på Elsan!!
Kramar Camilla