söndag 9 augusti 2009

Det blev en dag på Fäjö



I dag bestämde vi oss för att åka till Fäjö och hälsa på Em och hennes familj som bor där denna veckan. vi var välkomna ut så vi köpte med oss lite frallor och körde ut på fm. Elsa somnade på vägen ut så vi klarade oss uten kräk trots den slingriga vägen. Vi hade planer på att ta ut båten en runda. Det var rätt lugnt på vattnet så vi lastade i oss i båten och körde till säljö sund bara. Elsa har aldrig varit i enbåt innan men gillade det och skrattade när det stänkte lite vatten på henne. Hon pekade glatt mot allt hon såg. Båtar, människor som badade och en och annan flaggstång.



Hej vad det går... jag gillar inte alls båtar och är rädd från det att vi lämnar bryggan till vi är i land igen men trots att det är läskigt så är det lite skoj med, framförallt är det väldigt fint!




finaste i flytvästen.





Fick sitta lite hos Em med så jag kunde koncentrera mig på att hålla i mig..;)




Väl på land igen så tränade vi gåendet. Elsa gick riktigt bra med Emelie och vågade släppa flera gånger!! Bäst går det ju med gåvagn eller en hand men vi kämpar på.



Efter lunch och en skön vila i vagnen så gav vi oss ner till vattnet igen men nu för att bada. farbror Björn hade kommit med hedvig och ottilia och Elsa bara älskar när de leker med henne.
de är så spännande och roliga att hon nästan glömde av att hon är lite rädd när hon badar. Vi fick vänja oss långsamt vid vattnet. Hos mamma..



Och så lite gos hos pappa.



Så mysigt att sälen var med ut!!



Hedvig visar tång och Elsa kollar på Ottilia som simtränar.



Elsa simtränar med

Vi körde hemåt vid femtiden eftersom jens ksulle golfa vilket var lite synd på en sådan underbar kväll men Elsa och jag var ute när vi kom hem med och åt middagen i uterummet och satt en bra stund och bara myste. Sen har vi lekt i rummet och läst varenda bok vi har och tillslut legat is ängen en timme och försökt få en varm och överträtt Elsa att sova..

I morgon är det dags att börja jobba.. känns sådär...

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilka härliga bilder! Hoppas det har gått bra att jobba idag, jag har ju gjort en vecka redan men det känns inte mycket bättre för det...

Kram!