söndag 30 augusti 2009

Måla med fingerfärg, många, många steg!!!



I eftermiddag behöver vi hitta på något roligt. Min bio blev inställd och jag kände att något var vi tvugna att göra så jag plockade fram fingerfärgen till Elsa! Det första hon gjorde var att stoppa fingret med färg i munnen men efter ett klök och rentorkning så förstod hon att man skulle ha det på pappret.






Härligt att kleta!



Oj det kom färg på magen med.. men det gör ju inget.
det blev badkaret nästa! Så härligt att se att hon inte tvekade där heller i dag.Satte sig glatt på nya halkmattan och lekte med sina saker. Det gäller ju att ha badkaret fullt med saker tycker Elsa. Hon for fram och tillbaka i karet och reste sig mot kanterna!
I kväll när vi pysslat med mat och målning och pul så har hon gått själv!! När jag satte ner henne på golvet från famnen så brukar hon alltid ta min hand men nu ställde hon sig själv.. stadigt och sen började hon gå.. målmedveten som bara den, rundade stolarna utan att ta tag i dem, förbi sin spis , ut över tröskel till hallen och sen vidare in på sitt rum där jens var och grejade med gardinen. Låter inte så märkvärdigt för många säkert med för oss var det ett stort ögonblick, ska det äntligen ha släppt?? Nu hoppas vi att hon minns detta även i morgon. Annars är det med att sitt apå huk som övas.. på alla möjliga platser ska hon sitta. Att ösa sand övas det med på. Det är svårt att få sanden att stanna i formen. Roligast i sandlådan är fortfarande att riva det jag byggt. Gärna med en spade eller kratta! Sen kan hon sitta länge och bara känna på sanden med händerna!

5 kommentarer:

Misen sa...

Härligt att höra att hon är så duktig och går så bra - stora tjejen. :)

sassa sa...

Hihi , så söt=)

Sofia sa...

Söta duktiga Elsan! Det där med att lära sig gå alltså, Gustav har de senaste dagarna börjat gå massor själv, så när det väl släpper så släpper det rejält! Det gör inget att vara en försiktig general heller ;)

Kram

Ps. Hoppas du hinner se programmet och att det är givande. Ds

Martina sa...

Heja Elsa! Va bra det går. Ska bli kul att få se detta live på torsdag. Kram

Jenny sa...

Vad härligt det är med kladd! :) Har ni testat såna där kritor som man har i badet? Minns inte vad de heter..

Kram!