söndag 30 augusti 2009

Tiden rusar fram



Efter dagis är det mysigt att vara ute lite och klättra på trappsteget eller bara förstöra mammas blommor!



i tisdags hade vi en härlig dag. jag slutade tidigt så elsa kom hem direkt efter vilan och vi fick besök av goa kompisen A och hans mamma, lekte och fikade! Jag var möte på kvällen vid en äventyrs förskola och fick massor av tips och uppslag till hösten på jobbet.




Vår stora tjej! i vissa kläder ser hon bara så stor ut!





Hon har kommit på att man kan klättra upp på skohyllan i hallen. Det gör hon ofta nu och tycker det är himla bökigt att vi envisas med att ställa upp skor där hela tiden... hihi Att bli fotad är inte alltid så populärt!






I går satte jens upp mina hyllor! Elsafick tag på en beskrivning och började givetvis läsa.. glasögonen som låg i lådan varhon med tvungen att prova.




Hon fick stifta bekantskap med en majskolv.. det var konstigt.. tyckte det var roligt iom att hon älskar majs!




Att hjälpa till är roligt! Vi har lastat hennes gåvagn med smutstvätt ett par gånger och hon kör så stolt! Så stannar vi vid tunnorna och lastar ur! Hon skulle kunna gå hur många varv som helst men här hade vi lite tidsbrist då gästerna skulle komma så vi fick lasta vagnen full på en gång.




Det blev en trevlig kväll med Axel och hans familj! Elsa var trött och avvek tidigt.. somnade relativt snabbt så vi kunde fortsatta umgås.



Uppe med tuppen, det är vi det! Vid nio hade vi hunnit tröttna på att vara inne så vi fick ta på utebyxor, kofta och mössa nu när det inte är så varmt på morgonen längre. En tur i trädgården, gunga och greja och så sandlådan! Elsa hon öser och öser, känner på sanden och tyvärr så åker spaden in i munnen då och då med.



Säger man till henne får man antingen ett illvrål tillbaka eller ett smile! Jens är på golfbanan och Elsa har just somnat. Ska ta tag i våra berg med tvätt, strax.. bara surfa lite först och kanske äta något och.... I kväll ska jag på bio! Ska bli mysigt!

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag såg Elsa och pappan uppe på Kronan i fredags eftermiddag. Hälsade inte för det såg inte ut som han kände igen mig. Elsa körde vagnen själv:-) Var de på väg mot leksaksaffären månne? Vi hade precis varit där:-)

sassa sa...

kikar in igen=)
Hur många timmar går Elsa på dagis?