torsdag 12 mars 2009

Tummetott torsdag.


Underbart värväder igår. Elsa och jag åkte in tidigt till stan för att gå en runda innan Tummetott. Meningen var ju att Elsa skulle sova men hon var vaken större delen av rundan..Fint var det iallfall, vattnet var alldeles blankt och solen sken!




Vi gick runt stumholmen och passerade platsenra där vi fotogrferades för två år sedan... våra fina bröllopsbilder!

Tummetott var mysigt som vanligt, gitarr gör verkligen en hel del när man sitter så många små och sjunger och ramsar. Vi var ett helt gäng från Rödeby och Jenny med Amanda var också där. Efter samlingen tog fyra av oss sällskap till tre G. Fika och lunch. Trevligt..




Barnvagnsligan..Fyra i rad!



Elsa har ätit upp sin mat och kan tänka sig att ge sig på min räksallad med. Elsa blev otålig efter en stund så vi fick tyvärr gå lite tidigare än de andra. Hon var trött och somnade rätt så sanrt i vagnen, ville att hons kulle få sova så vi gick en bra stund på stan. Hittade tyg och stoppning till soffan. Present till Maja och lite annat smått och gott. Letade vårjacka och hittade ett par som jag vill kolla närmare på igen. Röd ska det vara!

Det var så skönt ute när vi kom hem så vi stannade ute lite och provade gungan och letade vårblommor.



Elsa i rabatten med snödroppar. När Jens kom hem ville han åka till Ikea.. och det gjorde vi. Kollade nya stolar till köket och lite annat smått.


Elsa och Jens på IKEA. Lugnt och skönt en torsdagskväll.


Hej pappa!



Kul att snurra!

Vi stannade till i Nybro och åt middag innan vi åkte hemåt igen. Då kom snön så det var bra jobbigt att köra tyckte Jens.

Inga kommentarer: