söndag 1 mars 2009

På besök i katrineholm

i torsdags eftermiddag satte vi oss i bilen för att ta oss till Katrineholm. Elsa tyckte att det var drygt. Hon hade inte sovit s mkt p dagen så vi hade förhoppningen att hon skulle sovit en bra bit men vid jaämjö ca 2 mil i väg s vaknade hon och så var det sång, lek och majskrokar som gällde i gott och väl två timmar innan vi stannade till i oskarshamn för att äta. Där fick även Elsa sin mat och hon hade fullt sjå att få i sig den, så mkt att kolla på. Långa armar har hon så när vi bara hade vänt bort huvudet lite snabbt så satt hon med en pommes i varje hand..busunge! Efter oskarhamnsomnade Elsa och sov ända hem vilket var skönt. Framme höll hon igång till tolv...trötta föräldrar..



I fredags jobbade både mormor och morfar. Elsa och jag gick upp tll mamma på jobbet och hälsade på, det var populärt, många som ville se Elsa. Mormor brukar prata om henne! Tyvärr så fungerade inte kameran när vi skulle ta kort så på eftermiddagen gick vi upp och mötte mormor igen så vi kunde ta ett kort!



Pappan mötte upp oss på stan efter besöket hos mormor och vi hittade badbyxor och hårspännen till Elsa.



Alla hjärtans present till mormor och morfar. Morfar fick sitt örngott och så i asken ligger det ett pussel.


Många bitar att lägga...



Givetvis var motivet en bild på Elsa.



Premiär för hårspännet!



På fredagskvällen kom även morbror för att hälsa på Elsa en liten sväng.


Innan vi somnade på fredagen satt Elsa och mös hos morfar.



Lördag och solen sken på förmiddagen. Vi bestämde oss för att gå en långpromenad och avsluta med en fika uppe på berget där vi var julen för tre år sedan. tyvärr hann solen försvinna innan vi kom iväg men det var mysigt ändå. På förmiddagen var mamma och jag ute och gick. Vi var till min mormor och hämtade en docksäng som hennes pappa snickrat för 80 år sedan. roligt att ha till Elsa tycker jag. lämnade en blomma till mormor med, var ju Maria dagen. Elsa hade sin tredje namnsdag och jag med!



Familjen uppe på berget med kaffe och smörgås!

mormor, morfar, morbror, pappan och Elsan.



mormor och morfar med sin Elsa
Morbror var med oss hela lördagen och det var mysigt att träffa honom. Vi åt gott på kvällen för att fira mammas 60 års dag långt i efterskott. Melodifestival och Elsa somnade på filten på golvet bredvid morbror som busat och lekt.
Söndag och sista hela dagen här uppe. Lång promenad i solen för Elsa, mamman och mormor. Pojkarna var hemma och passade på vasaloppet. Efter maten kommer pappan och morfar åka till norrköping för att gå i stor golfaffär, pappan är överlycklig!

4 kommentarer:

Anna sa...

Vad söt hon var i hårspänne! Grattis på era namnsdagar.

Anonym sa...

Vilken härlig helg!
Och grattis på namnsdagen, i efterskott :).

Kramar

Camilla sa...

Vilken mysig helg ni haft!! Kul att komma till hemtrakterna kan jag tro!
Vad köpte ni för badbyxor till Elsa?? Hon hade baddräkt eller!!
Superfint pussel och fina bilder som vanligt!!!!
Kram

Anonym sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det, så fina kort. Vilka friluftsmänniksor ni ser ut som! :)