söndag 28 september 2008

Glänta och gos och gråt

I fredags var Elsa och jag på en underbar skogspromenad med J och T. Solen sken, det var lagom varmt och så stannade vi vid en glänta och fikade! Mysigt så det var inte klokt, tyvärr glömde jag kameran. Fotade henne bara innan vi klädde på oss ytterkläderna. Var och handlade med pappan jens när han slutat jobba och sen var den dagen förbi.


I lördags kom Elsas farmor och farfar. På förmiddagen fixade vi här hemma och Elsa och jag var ute och gick en runda. När de kom så blev det lite Elsa gos och hon fick två små t shirts från Malta. Vi tog ännu en promenad i höstsolen och sen tänkte vi grilla men grillen ville inte som vi så det blev stekt fläskfile men det smakade gott det med. hade en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans och vi fick höra mkt om deras resa som de just kommit hem ifrån. Vill med äta italiensk glass! Natten var allt annat än behaglig.
Elsa var orolig och vaknade vid tolv och skrek i högan sky. Sov hos mig men kom aldrig till ro ordentligt, uppe vid halv fem och åt och så upp igen vid sju då hon stannade uppe lite med Jens innan hon somnade i sin stol och kom tillbaka till mig och så slumrade vi en timme till. Lite seg i dag... Varit på promenad och köpt ersättning och sen lunchade Elsa och Em ringde och efterfrågade krattan. Den stog i skjulet så vi åkte över med den och de andra grejerna vi lånat från Hästö. Blev kvar en tag och tittade på när de rensade i rabatterna..:) Drack lite kaffe tillsammans och sen åkte vi hemåt igen. Plockat och donat här hemma, tar aldrig slut... kokat äppel och päron mos, bytt gardin i vardagsrummet, tvättat och vikt in torr tvätt, betalat räkningar och lagat mat... elsa har varit jättekinkig och ledsen hela eftermiddagen sen vi kom hem så en av oss har hela tiden fått bära och vyssa på henne... hoppas det går över vad det nu är som inte är bra hos henne. Lilla hjärtat vårt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hon kanske har tänder på gång? Eller växtvärk? Det är mycket med de små liven. Jag tror Gus har tänder på gång för han dreglar och det känns som han bits.

Kram