torsdag 18 september 2008

Trevlig torsdag

Elsa fick ju sova bredvid mig i natt och hon sov rätt gott, jag var därimot vaken mesta delen av natten för att se att hon mådde bra. Smidigt att ha henne så nära när nappen for ut. :)

Dagen till ära så sov Elsa till åtta, det gjorde inget! Tog det lite lugnt och sen gjorde jag frukost till oss båda som vi avnjöt i soffan framför Rix morgon Zoo. På med utekläder och så ner i vagnen. Premiärturen utan mjuklift. Det hon åkte igår räknas inte var så kort sträcka. I dag gick vi coop rundan i solen och njöt!





Påpälsad och nerstoppad i vagnen!




Somnade till när vi nästan var hemma så Elsan fortsatte att sova en stund på altanen.




Sen låg vi och myste på fällen. Elsa körde hela sitt register med ljud, så underbar! Även ett par vänd klarade hon av, alltid när mamma gör något annat.







en liten hand med lång räckvidd! I dag tog hon tag i telefonsladden när jag satt och pratade, alla papper på skrivbordet åker ner om man inte är med när hon sitter i knät.




Elsan läser lite i sin bok i väntan på maten. Vi var och handlade på eftermiddagen, mötte upp pappa Jens på Maxi. Var och tittade på Lindex innan efter en jacka till Elsa. Det är kallt nu och någon jacka har hon inte, bara en som hon snart är för stor för. Fanns ingen i strl 74 som vi ska ha. Hittade en fin overall men den var dyr... får vänta och hoppas att den finns kvar sen.

Inga kommentarer: