måndag 22 september 2008

Lisa dagen

Vi fick en härlig eftermiddag på brunnen. Bubblade både ute och inne, bastade och simmade i bassängen. Tyvärr var det någon som tog Jens handduk men förutom det hade vi det kanon. Elsa hade haft det bra hemma med. Em och hon hade ätit, tyvärr hade Elsan dissat gröten och velat ha ersättningen istället. hihi de hade gått en promenad och när vi kom hem satt de och mös i soffan med sista kvällsmaten och pyjamasen var på! tusen tusen tack för all hjälp! Em stannade på kvällen och vi åt hemma pizza och titta på tv.

I lördags hade vi årets sista grill med midsommargänget minus H, P och lilla T. Jag for runt och städade på fm, förberedde det jag kunde. Jensen var på banan och kom hem vid ett då han fick sätta fart med det som var kvar att göra. Vid fyra kom gästerna och vi fick en trevlig em/ tidig kväll. Trötta och kinkiga småtjejer gjorde kvällen kortare än beräknat men så blir det. Elsa hade även sin allra första namnsdag. Lisa. Hurra hurra hurra!

I söndags gjorde vi inte många knop, hade en mängd planer men var lite för sega för att infria dem. Handlade lite iallafall och sen var jag på TW party på kvällen. Hemskt lustig försäljare som inte gjorde mkt för att man skulle bli köpsugen direkt. Stressad och nära på besvärad av frågor. men trots det köpte jag några burkar, produkterna är ju trots allt bra.

I dag bara regnar det, inget roligt allt. Elsan och jag är inne. Budat på tradera, insåg just att de tre auktioner jag vunnit är alla av olika tjejer som heter Anna..;) Vi väntar på en man fårn en rörfirma. Ska komma hit och se hur besvärligt det kan vara att flytta vår varmvattenberedare. Äntligen! Har vi sagt sen vi flyttade in att vi ska göra något åt men tiden går... i lördagskväll hade vi ett sent planeringssamtal! Inte den bästa tiden för att ha det kanske men vi kom fram till en hel del bra grejer tycker vi.

  • tvättstugan ska göras klar
  • plåtslagare ska kontaktas till att göra klart på framsidan med de nya fönstrena
  • platstaket på altanen ska kollas upp pris och ev beställas.

Sen har vi en hel del saker kvar vi vill göra men detta är piro ett och det som har med värdet på huset att göra.




Hänger i soffan. Cool stil!







En liten stund hann Elsa ha sin lila pyjamas på sig i gårkväll, sen blev den nerkräkt, men se så hn matchar sin napp!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mysig dag! Nåt sånt skulle vi behöva, vi ska gå ut och äta den 13:e oktober då vi firar 6 år. Det ska bli mysigt!

Kram