söndag 9 november 2008

Far och fläng, äntligen hemma i min säng...


Efter ett par dagar på resande fot är vi nu hemma igen. vi startade i fredags morgon när vi lastade bilen full och styrde mot sjötofta för att hälsa på Ida med familj. Resan gick bra och Elsa vilade stora delar av den, blev lite jobbigt precis innan vi var framme så då fick vi ta fram flaskan och ge lite i bilen. Framme i sjötofta åt vi lunch och sen packade vi in oss i bilarna igen och körde till Svenljunga, där skulle vi bada!
Lilla O hade babysim och vi andra var med och badade. Elsa har aldrig badat innan så det var ju spännnade att se hur hon skulle reagera. Hon njöt, och tyckte det var toppen. Vi var med när O hade sitt babysim och fick se hur de gjorde. Kul att se, det var en fortsättningsgrupp och de var halvåret större än Elsan. Sen plaskade vi i lilla poolen innan vi kände att det var dags att gå upp. En trött och gnällig Elsa i omklädningsrummet var ingen höjdare... men när bara duschen var avklarad så gick det bättre.
En trött Elsa väntar på att mamma ska klä på sig efter badet.
Vi satte oss i caferterian och fikade efter badet. S såg väldigt mkt fram emot det! Så söt. Hemma i Sjötofta igen tog vi igen oss och avslutade kvällen med tacos.





Lördagen blev rätt lugn, en hattig morgon där vi var uppe i omgånger med alla barnen och sen en lång härlig frukost. ( då hade Elsa somnat igen) Vi kollade lite kort, pratade och umgicks med barnen innan vi fick en underbar middag, fläskfile med ädelost och broccoli. Vi lastade in allt i bilen igen för att bege oss till Värnamo för att träffa C, M och lilla E.
Elsa testar gåstolen i sjötofta.
Flickorna är ju födda samma natt och det var så roligt att träffa dem. Vi hörs ju väldigt ofta på msn men träffats har vi bara gjort några gånger och det var ett bra tag innan barnen kom. De hade så fint och tjejerna satt och kollade in varandra i varsin antilopstol när vi fikade. Vi hann inte vara där så länge då vi skulle vidare till Nybro och tiden bara sprang iväg. Tusen tack för god fika och trevlig stund hälsar vi till dem! Så fina bilder från bröllop och dop!! Vi kom fram till nybro vid åtta tiden och då fick vi smaskiga räksmörgåsar med egen odlad citron på!

Elsa och pappa i matchande tröjor kollar på Emma som far runt i gåstolen.

Vem är du?? Det är ju jag som är Emma!
I dag fick vi lite sovmorgon då farmor kom och hämtade Elsan en stund på morgonen. Vi åkte till IKEA på förmiddagen och hittade äntligen en spegel till badrummet och lite annat som alltid. Tillbaka blev det farsdagsmiddag och efter en promenad i småregn så firade vi Jens och Bengt med bakelser och paket. Bengt fick sitt paket redan förra helgen, en musmatta med Elsa på, men vi köpte lite älgar på IKEA till honom och lite choklad. Jens fick strumpor och arbetshandskar samt en trisslott men det var ingen vinst på den!
Farfar ger Elsa lite mosad banan... det var otäckt tyckte Elsa!

Farsdags fika!

Dagen till ära så matchar mamman och Elsan i manchesterkjolar!
Elsa hjälper pappa att öppna paket! Världens bästa pappa!!
Stora kramar till alla pappor i dag! Extra blöta pussar till morfar som vi inte kunde träffa idag!!
Till mormor skickar vi jättestora grattis kramar till första priset i lunka på tävligen! Hoppas ni får en härlig spa helg!!

Inga kommentarer: