torsdag 1 januari 2009



2008

Kortfattat vad som hänt under detta år. Allt förutom Elsa blev oviktigt sen hon föddes!

Januari: Vi flyttade in i huset! Lite fönsterbyte och sen en dags intensiv flytt.

Februari: Jens 31 år

Mars: Maja H föddes! Hon var först ut av midsommarbebisarna. Samma dag gick vår älskade farmor bort.. man föds och man dör.. Jens och jag firade åtta år tillsammans.

April: Elsa föds! Det hände givetvis andra saker med i april men för oss var det stora självklart Elsa! Veckan på neo och första bröllopsdagen som firades i det lilla rummet med varsin glass!Emma, Wilma, Thea föds också denna månaden!

Maj: Anna 31 år! Vi hade kalas här hemma och Elsa som blev en månad i samma veva var med om sitt första kalas. Farmor Gunilla blev 60 år! Det firade vi på Ronneby brunn och Elsan var så duktig hela tiden. Innan kalaset hann vi med en omgång med mjökstockning, hög feber och andra otrevliga saker. :( Ella föds som den sista av midsommarbebisarna!

Juni: Måla huset! En vecka då min familj var här nere och hjälpte oss med husmålning och lite annat. Ja farfar och farmor var också här en hel del. En andra sväng av mjölkstockning och slut med amning blev det med. Amanda föds!

Juli: Fäjö veckan då Elsan och jag bodde mkt i stugan och Jens var där efterjobbet. Jens semester! Det innebar ju att vi fick några underbara veckor tillsammans hela nya lilla familjen. Vi passade på att göra saker mest hela tiden. Elsa hos farfar och farmor för första gången. Elsas första resa till mormor och morfar. Så långt hade vi aldrig åkt innan, 40 mil men det gick så bra och vi fick träffa många av mina släktingar och framför allt gammelmormor! Ida med familj på besök i ett par dagar. Jättemysigt!! Lilla Truls föds och med honom var vi tre på jobbet som fått barn inom bara ett par månader!

Augusti: Elsa döps och familjerna samlas nere hos oss igen. En underbar dag som tyvärr bjöd på spöregn.

September: Kräftskiva på Fäjö och vardsglivet med baby cafe och fika och promenadträffar med kompisarna som också är hemma rullar på. Bubbla på Ronneby spa! Mysigt att göra något på egen hand, trots att vi tänkte på Elsan typ hela tiden.

Oktober: Elsa 6 månader! Gjorde hand och fotavtryck och Em och jag firade med bakelse, Elsan sov...;) Björn och co stand up! Hade barnvakt igen och en kväll på tu man hand. Mys

November: Tåg till k holm. Det var en stor upplevelse att åka tåg med en liten Elsa. Gick bra men var jobbigt vid byten. Hade en toppen vecka hemma och hoppas att jag kommer iväg en vecka i vår med innan jag börjar jobba igen.

December: Elsas första jul! Allt julmys och stök. Lucia firade i kyrkan och hemma och så Nyår som vi firade med farfar och farmor.

Under året har vi ju gjort i ordning badrummet och vardagsrummet. Fixat i trädgården och ordnat här hemma. Prio har legat på tid med Elsa så vi kom inte så långt som vi trott detta första år men vad gör väl det?? Vi ska bo här länge har vi tänkt!

Inga kommentarer: