onsdag 14 januari 2009

BABYCAFE!



Igår kväll var det som vanligt en kvällspigg Elsa här hemma, när Jens pratade med farfarvid halv tio varhon igång som bäst.. Det karakteristiska benet rakt ut...detär såhon tar sig fram

I dag var vi på baby cafe äntligen! Vifick stressa som vanligt innan vi skulle iväg, det spelar ingen roll hur snabba eller långsamma vi är på morgonen, blir alltid stress.. Det var jättemysigt i dag, så roligt att se alla bebisar som inte längre är bebisar utan små tjejer och killar som rör på sig! Det var som ett ormbo med barn i mitten..;) Lite nya sånger var det denna terminen och det kändes nytt och roligt. Så var det ändrat med borden vid fikat, långbord, det kändes mysigt och man såg alla som var där. Vi fick träffa Emil, Axel, Axel, Molly, Ellen, Elsa, Julia, Ellenova och Sigge!



Hemma från cafet. Vi gick en promenad med Malin och Julia efter och då passade Elsan på att sova en stund. I dag provade vi den rosa tröjan att ha under overallen, den passade bra nu!




Elsa visar upp märket efter sprutan, varmt, rött och hårt. men det var vanigt sa vår bvc Tina.





I ågr köpte pappa en ny pipmugg till Elsan. Den är så rolig så Elsa vet inte till sig av glädje när hon får den, dricka ur den gör hon inte bara leker!!




Ser ni att mina framtänder är på gång, den ena tittade igenom igår men den andra är precis under skinner, det spänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gillar den rosa stickade tröjan. Jättefin! Var har du köpt den? Goa bilder på en go tjej. ;-) Kram