måndag 5 januari 2009

Hej mitt vinterland



Hej där!!

I dag började pappan jobba igenefter många lediga dagar tillsammans med oss. Han hade öppning ochåkte till jobbetlångt innan vi vaknade.. i dag sov vi länge Elsan och jag så vi satt faktiskt och åt gröt när pappan kom hem igen.. det tyckte han var lite orättvist! För att pappan skulle få vila lite på förmiddagentog Elsa och jag på oss massor av kläder och gav oss ut med vagnen. Underbart väder, klarblå himmel och en massa vit orörd snö. Fotade tyvärr inget. Vi gick vår långa husrunda och när vi kom hem igen var pappan uppe och vi kunde mysa tillsammans.



Vårt bokpaket från Lilla Nallepuh klubben hade kommit i dag. Två fina böcker och så Elsas första pussel och en liten figur till samlingen. Elsa var väldigt intressead av pusslet och har redan märkt det med sin tänder.. Nu är snart den ena framtanden framme uppe med, den syns men har ännu inte spruckit igenom.




Vi hade rörmokaren här i dag för att kolla upp vad han ska hjäpa oss med. Han kommer på torsdag och flyttar beredaren, äntligen! Har bara tagit ett år! hihi

Vi åkte in till stan för attgöra några ärenden, bla hämtade vi ut vaccin till Elsan, vi har bestämt oss för att ge det nya vaccinet som numera ingår i barnskyddet. Nästa tisdag ska hon få sin spruta, hoppas det går bra och att hon inte reagerar så mkt på det, ska ha Mary Kay visning här på kvällen och då får hon gärna vara på bra humör!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Söta lilla Elsan!! Emma fick också Nalle Phu paketet... Men nu har vi ringt o sagt upp den. Tycker det blir mycket pengar i längden, är ju med i Go Boken med....
Men visst, Nalle Phu paketen är fina!

Kan sätta en kommentar till spegelbilden... "-Spegel, spegel på väggen där...."
Ha,ha,ha...

Kram Camilla S B

Anonym sa...

Får man det gratis nu? Jag har ännu inte tagit tag i att prata med bvc, måste göra det då jag med vill vaccinera henne.

När börjar babycafét igen, vet du det?
Kram kram