tisdag 13 januari 2009

Vaccinera och party

I morse fick jag ringa bvc för att få reda på hur dags vi skulle dit och ta sprutan på Elsan. Det var vid elva så vi tog det rätt lugnt hemma och sen tog vi en lång promenad så elsan sov i vagnen en timme innan vi var på plats vid tio i elva. Skönt. Elsa var så duktig inne hos Tina, vi passade på att ta en vikt när vi ändå var där och nu är hon uppe i 9950!! När Tina stack så rynkade Elsa ihop ansiktet men det blev inget skrik utan hon fortsatte le och flirta med Tina och den roliga kaninen. Mammas duktiga tjej!! Vi tog en tur in på konsum för att köpa lite mera frukt till fruktsalladen på kvällen.
Hemma blev det lunch och lek och så somnade Elsan igen och jag passade på att städa av lite igen och plocka i ordning så det inte skulle se för dant ut. Tyvärr så ringde mamma och berättade att pappa blivit så pass dålig av sin förkylning att de inte vill riskera att smitta ner Elsa till helgen så vi får stanna hemma. Jättetråkigt att vi bor så långt borta! Kyra på dig morfar hälsar Elsa

Mellanmålet i dag blev leverpastejsmörgås och fruktpure och Elsa var så glad. Skrattade och mös hela tiden! Försökt få med det på film

Vid halv sex kom Sofie för att hålla Mary Kay party för oss gäster. En trevlig kväll där vi alla handlade. Nu blir vi vackra!

I morgon ska vi på Baby cafe och sen blir det en tur till nättraby på torsdag eftermiddag nu när vi inte ska hemåt k holm. Ska besöka Ella och Pipens skattkammare, se om vi kan göra några fynd. På fredag tänkte jag besöka simhallen om de har börjat med det än.

Inga kommentarer: