torsdag 15 januari 2009

Tummetott.

I dag gav vi oss av på äventyr tidigt. Vi hann bara äta frukost och göra oss klara så satte vi oss i bilen och åkte in till stan. Vi skulle till biblioteket på sång och saga för de små. Tanken var att Elsa skulle sova i vagnen innan medan jag gick en runda i stan.. Elsa sov i bilen in och sen var hon klarvaken..men det blev en runda iallafall och det var betydligt varmare i stan än uppe hos oss i Rödeby.

Elsa poserar i vagnen vid kungsbron.

Vi hade bestämt med Carina och Axel att ses vid entren men där blåste det så vi som var tidiga gick in och där blev vi så välkomnade in till själva Tummetott samligen. Där satt flera bebisar och lite större barn. Vi fick en kudde att sitta på och så började samlingen. Mysiga visor och ramsor, en hel del nya för oss så det tar nog några gånger innan vi lär oss dem. Vi träffade Matilda och Vilgot, Emil och Leon som vi kände igen sen innan, sen kände vi även igen Holger och en annan mamma som var där.

Elsa satt som förstenad och kollade på "fröknarna" som sjöng och spelade gitarr. Hon gillade det verkligen. Efter samlingen pratade vi lite med kompisarna och sen fortsatte vi tillsammans med Axel och Carina till Phlens för lite lunch. Axel och Elsa bara ler åt varandra och tyckte det var hemskt roligt att äta lunch tillsammans!

Elsa och Axel väntar på att mammorna ska bli klara så vi kan gå mot lunchen!!

Elsa ska vara med pappa i eftermiddag när jag åker in till Nättraby för att kolla om jag hittar några kläder, handla utan Elsa är också betydligt smidigare..;)

Inga kommentarer: